Vreme čitanja: oko 1 min.

Milan Milošević otkrio zbog čega Jovana Jeremić nije došla na njegov rođendan: "Zvao sam je..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Rekla je doneće mi poklon ovih dana, ali nikako da donese", rekao je Milan

  • 7
Milan Milošević  i Jovana Jeremić Foto: Kobra

Voditelj Milan Milošević nedavno je proslavio rođendan, a na glamuroznu proslavu koju je organizovao u jednom beogradskom hotelu došlo je pola estrade, međutim on je sada otkrio i zbog čega se nije pojavila Jovana Jeremić, njegova prijateljica.

Iako je poznato da nijednu njegovu žurku nije propuštala Jovana Jeremić, sada se nije pojavila na slavlju, a voditelj je otkrio i zbog čega.

- Jovana Jeremić nije bila ove godine na rođendanu jer je bila na zimovanju. Zvao sam je jer se nas dvoje družimo i pre Pinka. Čujemo se i kontaktu smo, međutim tada je išla na zimovanje na Jahorinu. Rekla je doneće mi poklon ovih dana, ali nikako da donese. Rekoh joj donesi ženo te poklone da idem na more - šaljivo je rekao Milan Milošević koji je prokomentarisao pomirenje sa pobednicom "Zadruge".

- Sa Kijom sam se pomirio pre 5, 6 meseci, ali se nismo slikali. Odveo nas je život na dve strane, ali smo se stalno kuckali.

Voditelj, koji je nedavno dao otkaz na Pinku, otkrio je da priprema knjigu o svom životu, ali planira i da snimi film.

- Pišem knjigu o svom životu, a jedan poznati glumac, ponudio mi je, a neću otkriti ko je u pitanju, da on uređuje film i produkciju o mom životu i životu moje majke - rekao je Milan za "Blic".

(Telegraf.rs)

Video: Milan Milošević slavi rođendan: Dres kod je bela koverta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA