≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sahranjen Saša Vidić: Tetka i Seka Aleksić jecale od tuge, spušten kovčeg

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ispraćaj će biti održan danas, u četvrtak na Novom groblju, a opelo počinje 14 časova

  • 0

Modni kreator Saša Vidić koji je pre tri dana iznenada preminuo u 53. godini, sahranjen je danas, 27. aprila, na Novom groblju.

Porodica se u kapeli okupila oko 13:15 sati, a ožaložćeni su, kako se navodi na umrlici tetka Dragica, brat Igor, sestre Aleksandra i Maja i ostatak porodice.

Sanduk sa Sašinim telom spušten je, nakon čega se iznosi i prenosi na Lešće gde će biti izvršena kremacija.

Seka Aleksić održala je emotivan govor u Vidićevu čast, a tokom istog citirala omiljene stihove pokojnog prijatelja, koje je, kako je rekla, sigurno najviše voleo.

Pevačica Vanesa Šokčić stigla je u kapelu, a za njom i šminkerka Jelena Maćić, koja se pojavila bez cveća.

Na kremaciju je stigao i muzičar Marko Kon, koji je zapalio sveće za pokojnog kreatora, a došao zajedno sa Leontinom Vukomanović. Za njima je stigao i pevač Marko Rokvić.

Porodica pokojnog kreatora u kapeli prima saučešće, uplakanu tetku teše sestre Maja i Aleksandra. Među prvima saučešće je izjavila pevačica Seka Aleksić sa suprugom Veljkom Piljikićem, ali i voditeljka Pinka Tanja Rađenović.

Tetka Dragica, brat Igor i sestre Aleksandra i Maja neutešni primaju saučešće, a tetka pokojnog kreatora u jednom trenutku uplakana je pala u zagrljaj ženi koja joj je izjavljivala saučešće.

Saša Vidić Sahrana Foto: Nikola Tomić

Prva je u kapelu stigla pevačica i Vidićeva velika prijateljica Seka Aleksić, s belim ružama. Izjavila saučešće porodici.

Podsetimo, poznati srpski stilista i kreator Saša Vidić preminuo je iznenada u ponedeljak u 53. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beogradu.

Članovi porodice pronašli su ga u stanu, bez svesti, nakon čega je hitno hospitalizovan, ali spasa nije bilo.

Saša Vidić je rođen 1971. godine u Hrvatskoj, ali od 1991. godine živi i radi u Beogradu. Premda je više od dve decenije na srpskoj javnoj sceni o njegovom privatnom životu se vrlo malo zna.

Upisao je modni dizajn na Fakultetu za umetnost i dizajn u Beogradu. Međutim, s obzirom na to da nije imao stalnih primanja morao je da napusti fakultet i da se zaposli. Njegova prva kreacija je bila haljina Branke Katić koju je nosila na dodeli nagrada nakon premijere filma „Mi nismo anđeli“.

(Telegraf.rs)

Video: Preminuo poznati modni kreator, Saša Vidić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA