Vreme čitanja: oko 2 min.

Za drugom masovnog ubice žene su ludele: Ovo su devojke sa kojima je izlazio Nikola Đorđević, jednu je i verio

Vreme čitanja: oko 2 min.

Uglavnom su to dame iz rijaliti sveta

  • 3
Nikola Đorđević

Foto-kolaž: Instagram/nikola_djordjevicc

Fitnes instruktor i bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Nikola Đorđević, ovih dana je u centru pažnje javnosti zbog toga što se druži sa masovnim ubicom Urošem B. (21), koji je počinio masakr kod Mladenovca i usmrtio osmoro, a ranio četrnaestoro ljudi.

Atraktivni Nikola, koji važi za miljenika ženske populacije, postao je poznat kao dečko bivše članice grupe "Hurricane", pevačice Sanje Vučić.

Pevačica i bodibilder bili su u dugoj vezi, živeli su zajedno dve godine i planirali zajedničku budućnost, ali do toga ipak nije došlo.

Kada je Đorđević potpisao ugovor za "Zadrugu 4", oni su raskinuli. Oboje su naveli da njegov ulazak u rijaliti nije razlog raskida, već da je došlo do prezasićenja.

Nikola čak nosi tetovažu na telu koja je posvećena mladoj pevačici.

- Ja sam Strelac, ona je Lav u horoskopu. Ja sam uradio Lava, ona Lavicu - rekao je Nikola jednom prilikom pred kamerama "Zadruge" i pokazao tetovažu posvećenu Sanji Vučić.

Nikola Đorđević

Printskrin: Youtube/zadrugaofficial

Otkako je postao deo rijaliti sveta, Nikolu su spajali sa brojnim zadrugarkama, a na njegov šarm pala je i Aleksandra Nikolić.

Samo nekoliko sati nakon ulaska, oko njega su devojke počele da se otimaju, ali po svoj prilici njemu se najviše svidela Aleksandra, s kojom je završio u izolaciji, pošto su izabrani za potrčke ove nedelje.

Do poljupca je odmah došlo, a potom su završili i ispod "jorgan planine". Njihova romansa nije bila dugog veka.

U istoj sezoni, Nikola je završio u krevetu sa Tarom Simov, a njihovo druženje nastavilo se i u spoljnom svetu.

Međutim, oboje su isticali da su samo drugari iako su bili gotovo nerazdvojni. Viđeni su zajedno u noćnim provodima, na bazenu...

Još jedna rijaliti zvezda sa kojom su ga spajali je Viktorija Mitrović.

Medijima je odjeknula vest da su Đorđević i bivša rijaliti učesnica bili u ljubavnoj vezi, u septembru prošle godine, nakon što je objavljena zajednička fotografija gde je on ljubi u glavu.

- Nismo zajedno, dobri smo prijatelji - rekao je Đorđević kratko, a Viki nam je pre nekoliko dana otkrila da se više ne druže.

Još jedna dama osvojila je srce kršnog mladića, koju je čak i verio.

U pitanju je devojka nepoznata javnosti, Jovana, a trenutak o veridbi podelila je rijaliti takmičarka Mina Vrbaški.

- Nek je sa srećom - napisala je Mina uz emotivan čin kada Nikola stavlja prsten lepoj Jovani. Neko vreme Đorđević je kačio fotografije sa njom, ali nije poznato da li su i dalje u ljubavnom zavetu.

Otkako se dogodio masakr, za koji je osumnjičen Nikolin drug Uroš B. (21), Đorđević je nestao sa društvenih mreža, a za medije je samo kratko rekao: "Ne znam, majke mi".

Galeriju svih bivših devojaka Nikole Đorđevića i dama sa kojima su ga spajali u javnosti, pogledajte ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Bivši zadrugar i bodibilder Nikola Đorđević se snimio kako trenira u teretani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA