≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Frana Pujasa presrela policija u dečijem parkiću: Legitimisali ga, potpuno pretresli, a evo i zbog čega

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fran je ranije već imao problema sa zakonom, a pre nekoliko meseci i uhapšen je tokom pokušaja da pređe granicu između Srbije i Hrvatske

  • 6
Fran Pujas Printskrin: Youtube/Paparazzo lov

Frana Pujasa, bivšeg učesnika "Zadruge" legitimisala je patrola policije u dečijem parku, nakon čega su ga i pretresali tokom verovatno redovne kontrole.

Naime, bivšeg dečka Elene Kitić pratila je ekipa "Papraco lova", tokom njegove šetnje po kraju u kojem živi.

Fran je prvo sedeo u jednom kafiću, a zatim ustao i krenuo da šeta kada je i došetao do parkica za decu gde je sedeo na klupici.

U jednom trenutku njemu prilaze službena lica i od njega potražuju legitimaciju, što on uredno daje. Nakon što su ga proverili, jer im je verovatno izgledao sumnjivo, policija se udaljava, ali ne zadugo.

Policajac koji ga je legitimisao vraća se sa drugim kolegom ponovo do Pujasa nakon čega su ga potpuno pretresli, kako je sve izgledalo pogledajte u videu u nastavku teksta:

No, kako se dalje navodi u prilogu njega je policija najverovatnije legitimisala jer je strani državljanin koji boravi duže vreme u Srbiji.

Podsetimo, Fran je ranije već imao problema sa zakonom, a pre nekoliko meseci i uhapšen je tokom pokušaja da pređe granicu između Srbije i Hrvatske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    10. maj 2023 | 23:03

    Sjatilo se u Beograd i kuso i repato...sve same "rijaliti zvezde",pevaci,pevaljke,poznate face,iz bivsih drzava,koje nas uzgred ne podnose

  • Febo

    10. maj 2023 | 22:29

    Bas me Cudi da on izgleda sumnjivo?

  • ...

    10. maj 2023 | 23:15

    Terajte ga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA