≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena Andrije Miloševića se oglasila nakon ubistva devojke u Novom Sadu: "Dođe mi da vrištim"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posle još jedne stravične vesti o nasilju i ubistvu žene, na mrežama se oglasila glumica Aleksandra Tomić i izrazila svoju zabrinutost zbog svega

  • 2
Aleksandra Tomić Foto: Vladimir Milovanović, Instagram/_djedja_

Nakon vesti o još jednoj strašnoj hronici iz Novog Sada, tačnije o ubistvu žene, oglasila se glumica Aleksandra Tomić, supruga Andrije Miloševića i izrazila svoju zabrinutost.

Naime, muškarac V.R. (34) koji je danas ubio svoju devojku (26) u solarijumu u Novom Sadu, već je bio ranije prijavljen, saznaje Telegraf. rs. Njemu je bila određena zabrana prilaska devojci, a oduzeto mu je bilo i oružje zbog fizičkog nasilja nad dotičnom devojkom od pre nekoliko nedelja.

Posle još jedne stravične vesti o nasilju i ubistvu žene, na mrežama se oglasila glumica Aleksandra Tomić i izrazila svoju zabrinutost zbog svega.

Objava supruge Andrije Miloševića Printskrin: Instagram/_djedja_

Ona je objavila objavu kojom poručuje "stop femicidu", a zatim i fotografiju jednog od naslova da je mlada žena ubijena i napisala:

- Dođe mi da vrištim - napisala je ona.

Objava supruge Andrije Miloševića Printskrin: Instagram/_djedja_

Podsetimo, kako saznaje Telegraf.rs na licu mesta, momak je uleteo u jedan solarijum u gradu, a zatim pucao u svoju devojku. Devojka (26) je premunila na licu mesta.

(Telegraf.rs)

Video: Mladi Beograđanin poslao jaku poruku celoj Srbiji nakon dva stravična masakra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA