Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je žena Mikija Đuričića koja će mu roditi drugo dete: Radi u dve škole, proputovala pola sveta

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iako je krije od očiju javnosti i retko kada govori o njoj, jednom prilikom je ispričao kako su se upoznali Angelina i on

  • 7
Miki Đuričić Printskrin: Instagram/mikidjuricickupinovo

Supruga Mikija Đuričić, Angelina, trudna je drugi put sa bivšim rijaliti igračem, a srećne vesti je za Telegraf.rs ekskluzivno potvrdio upravo on.

Angelina, inače profesorka po zanimanju, pre tri godine rodila mu je ćerkicu Dunju, a ovaj put čekaju dečaka koji će nositi ime po velikoj hrvatskoj zvezdi.

Kako je i sam naveo nedavno, Angelina je profesorka u dve škole i veoma je obrazovana i sposobna žena.

- Ona je profesor u dve škole. Proputovala je pola sveta, jako sposobna i vredna žena, a što je najvažnije, jako je pametna. Naravno da jeste žena mog života, čim sam odlučio da se oženim sa njom i da ona bude majka mog deteta. Uloga oca me je totalno promenila i shvatio sam da više nisam ja bitan, nego si srećan kada je to dete srećno. Ja sada moram da pazim na jedan ljudski život, da ne skrene sa puta, kao njegov tata - ispričao je Miki svojevremeno.

Iako je krije od očiju javnosti i retko kada govori o njoj, jednom prilikom je ispričao kako su se upoznali Angelina i on.

- Sve su to slučajnosti. Naravno da zna ko sam, njen ćale pokojni me je gotivio... Moj prvi komšija, radi sa njenom sestrom. On radi u Domu zdravlja, a njena sestra je doktor u Pećincima. Šta je slučajnost?! On se oženio sa njenom sestrom i ove godine su dobili blizance, ovom prilikom im čestitam. Kuća do kuće smo inače, odrasli smo zajedno - dodao je on.

Podsetimo, pčelarstvo je bilo njegovo primarno zanimanje, a sada se bavi kuvanjem i uzgojem domaćih životinja i raznih vrsta biljaka u rodnom selu, u šta je uložio do sada zarađeni novac iz rijalitija.

Svoju naslednicu uči da vozi traktor, a tu slatku scenu nedavno je podelio sa pratiocima na Instagramu.

Osim toga, Dunja i Miki često zajedno kuvaju, ali i prave "žurke" u kući.

Nema sumnje da se Đuričić odlično snalazi u ulozi roditelja i da uživa u gotovo svakom trenutku sa svojom porodicom.

(Telegraf.rs)

Video: Pčelar iz Kupinova posetio Stefana Karića po izlasku iz zatvora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA