≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bebi se u teškom životnom periodu pred kamerama pojavila zbog čoveka koji ju je ludo voleo

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Imao je te prelepe plave oči, kao da ga sad vidim - pričala je ona

  • 0
Bebi Dol i Masimo Savić Foto: Antonio Ahel/ATA Images, Marko Jovanović

Pevačica Bebi Dol već duže vreme se ne pojavljuje u javnosti, a kako se nedavno proširila vest da je viđena u narodnoj kuhinji, krenule su razne spekulacije.

Ipak, Bebi je uprskos spekulacijama gostovala u emisiji "Oko", gde je govorila o svojoj bivšoj velikoj ljubavi, Masimu Saviću koji je preminuo 23. decembra 2022. godine.

- On je uvek stavljao naočare za sunce, čim se probudi. Imao je te prelepe plave oči, kao da ga sad vidim, uh. Imao je 2 gitare, i on je voleo da ima te varijante. Upoznala sam ga u trenutku kada je dosta radio. Ja sam bila zadužena da uvek ima u ormaru dosta različite odeće. Bilo mi je zadovoljstvo. Voleo je Beograd. Ovde se osećao više kod kuće nego u Zagrebu, tamo mu je bilo tesno, nije toplo kao kod nas - pričala je Bebi o Masimu u pomenutoj emisiji.

Bebi Dol je jednom prilikom otkrila kako je upoznala Masima.

- Taman sam se vratila iz Egipta i bila sam u nekom avionu kada su mi prišli ljudi da upoznam Massima Savića. On je bio pristojan, sećam se tada je imao veliki hit. Odmerila sam ga, ali, da se niko ne uvredi, pomislila sam da je gej - govorila je Bebi Dol bez dlake na jeziku.

Ipak, oni su krupnik koracima koračali ka budućnosti, te je veza brzo postala veoma ozbiljna.

- To je bilo jedno vrlo veselo društvo, od otprilike desetak ljudi. I bili smo ludi kao puška, svih deset. Uvek je bilo neke love, nije bilo važno jesam li zaradio ja, ili Bebi, ili neko treći. Živeli smo na vrlo visokoj nozi sve do rata. Živeli smo intenzivno, lepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro. I onda smo sve zeznuli. Prestala je kompletna komunikacija, životi idu dalje i to je to - izjavio je Masimo.

Njih dvoje su bili jako skladan par, iako je možda teško poverovati u to. Bebi Dol je uvek isticala kako je upoznala njegovu majku i da ju je ona mnogo volela.

Međutim, oni su se na kraju ipak razdvojili, a razlog nikada nije do kraja otkriven.

- Nismo mogli da se dogovorimo gde ćemo biti, da li u Istri, Zagrebu ili Beogradu - rekla je ona.

Bebi se kasnije udala za Aleksu Todorovića, dok se Masimo oženio Enom Kondić i sa njom dobio ćerku Mirnu, koje su se sada oprostile od njega emotivnim rečima.

Podsetimo, u životu Bebi Dol trenutno je jako teška situacija budući da vodi račina ne samo o bolesnoj majci Magdaleni, već i tetki.

- Situacija je dodatno zakomplikovalo pogoršanje zdravstvenog stanja njene tetke, zbog čega je prešla da živi kod nje. Vodeći računa o dve starije i bolesne žene, jureći svakodnevno sa jedne na drugu stranu grada, život joj je postao veoma haotičan - izjavio je nedavno izvor blizak pevačici za Gloriju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA