Vreme čitanja: oko 2 min.

Matora besna nakon uključenja, pozvala Anitinog oca i obračuna se sa njim: Bude li joj prišao taj smrad...

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Taj čovek nije normalan, obratićemo se službama koje će se pobrinuti za to", poručila je Tomićeva

  • 9
Jovana Tomić Matora Printskrin: Youtube/zadruga official

Bivša zadrugarka Jovana Tomić Matora sinoć je, posle poziva Anitinog oca koji se uključio u emisiju ''Narod pita'', došla da podrži svoju partnerku u studiju, a onda je progovorila o situaciji koja je iznenadila sve.

Za one koji ne znaju, Anita je ušla u raspravu sa ocem koji je javno rekao da ne podržava njen brak sa Motorom, a zatim istakao da je to najveće poniženje za njega, na šta je Anita zaplakala.

- Pričala sam sada i ja sa dotičnim gospodinom, sa tim smradom. Sada mu je krivo što se javio i što je obruka Anitu! Ajde nju, ali obrukao je i sebe! Imao je naš broj telefona, moga je da stupi u kontakt sa nama, kako god - rekla je Matora i dodala:

- On sa razlogom nije u njihovim životima, niti će biti, a bude li prišao Aniti, Alekseju ili njenoj porodici, pošto čovek nije normalan, inače stvarno nije normalan, obratićemo se službama koje će se pobrinuti za to. Ne treba više pridavati pažnju tome, ja sma uz nju, ona je moja porodica, koliko god svi sumnjali u to - ispričala je Jovana za Pink.rs.

Anita Stanojlović Printskrin: Youtube/zadruga official

Podsetimo, Anita je otkrila da otac nije bio prisutan u njenom životu i da je kontaktirao tek sada u emisiji, a privatno se nijednom nije setio da je pozove.

- Nisam ti ni tražila odobrenje za brak, ti ne živiš sa mnom od moje četvrte godine, ti si mene sada ovde nazvao, a nisi me zvao nikada da me pitaš kako sam. Nisi me nazvao nikada, mama je uvek bila tu. Koliko ti mojoj mami duguješ novac za moju braću? Ne znaš kada je moj rođendan, kada su rođendani moje braće? Ja nemam oca, moj otac je mene ostavio, a da to nisi uradio. Ja znam kada je tebi rođendan. Rođen si 3. februara, a ti ne znaš ko sam ja - rekla je Anita i dodala:

- On me se javno odrekao, samo nek se završi na ovome sada, da me ne zove i ne uznemirava, da se ja ne stresiram zbog meni nebitne osobe. Kada sam se porodila, on je tada saznao, došao je kući i udario je moju majku. Javila sam se i pitala ga: "Odakle ti pravo?", rekla sam mu da kada bude umro da neću sveću da mu upalim, tu se uključila njegova žena i kaže mi: "Kako te nije sramota, gde si ti da ga pozoveš?". Nikada me nije ni pozvao da bi znao da sam trudna, smatram da mi je skroz nebitna osoba u životu - ispričala je Stanojlovićeva u emisiji "Narod pita".

(Telegraf.rs)

Video: Venčale se Anita i Matora: Odigrale i prvi ples, "mladoženja" pustio suzu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auu

    29. jul 2023 | 15:13

    Sine ala je ova prsla k'o lajsna,ona će se obračunati sa nekim,pa će zvati službe,možda najbolje da zovne Lazu da je zbrinu,čovek normalan i javno rekao da ga ćerka osramotila što se nije udala za muško.I šta sad,čak i ova država ne priznaje istopolne brakove,znači njih dve suovde šta-prijateljice,drugarice...

  • 😂

    29. jul 2023 | 15:51

    Dečko je malo nervozan.

  • Cocc

    29. jul 2023 | 15:45

    Tako je Matori, tako to rade pravi muskarci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA