≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Važno saopštenje Aleksandre Prijović povodom koncerata u Areni: "Volela bih da i vi mene razumete"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Kada sam zakazal prvi koncert, treća Arena je bilo nesto što iskreno nisam mogla ni da zamislim u tom trenutku", naglasila je Aleksandra

  • 2
Aleksandra Prijović Guča Foto: Mileta Mirčetić

Mlada zvezda Aleksandra Prijović juče je saopštila da je zakazala i treću Arenu u Beogradu, međutim, danas se ponovo oglasila i to zbog problema na koji su se pojedini fanovi požalili.

Naime, jedini slobodan termin za treći koncert bio je 28. septembar, dan pre no što je zakazan prvi koji je odavno rasprodat. Upravo to je bio povod da se mnogi koji su kupili karte za prvi požale i pišu joj.

Tim povodom se sada oglasila i Aleksandra i otkrila da joj je neizmerno žao zbog toga, te se javila s mogućim planom da se to i ispravi.

- Dragi moji, primila sam dosta poruka i komentara vazanih za to kako nije fer da će neki od vas, koji su odavno kupili karte za prvu Arenu, sada zapravo biti na drugom koncertu po datumu. Da ne bih pojedinačno odgovarala na poruke i komentare, ovim putem želim da vam se obratim i biću jako iskrena i otvorena prema vama. Prvo, želim da kažem da vas razumem, ali bih isto tako volela da i Vi pokušate da razumete mene - započela je ona.

- Kada sam zakazala prvi koncert, treća Arena je bilo nesto što iskreno nisam mogla ni da zamislim u tom trenutku. Pre nekih desetak dana kada je svima postalo jasno da ćemo morati da otvorimo i treći koncert, podrazumevalo se da će to biti 1.10. Nažalost, to nije bilo moguce. Zbog velike produkcije i količine vremena potrebnog za montažu i demontažu i uzimajući u obzir dešavanja koja su već zakazana u

Areni u periodu oko mojih koncerata, ovo je bila jedina opcija.

- Moja želja je bila samo da omogucim svima koji žele da prisustvuju koncertu, dobiju tu priliku. E sada, ono što Vam nisam rekla, a što je jako važno, izuzetno cenim sve vas koji ste među prvima kupili karte i dali vetar u leđa meni i celoj ovoj turneji, i pre nego što se sve ovo izdešavalo. Kada sam pročitala poruke i komentare morala sam da nađem rešenje i ispoštujem sve Vas kojima je jako bitno da prisustvujete sada "prvom" koncertu. Ni u jednom trenutku nisam imala lošu nameru i žao mi je što se neki od vas osećaju iznevereno. Hvala na razumevanju i obećavam da će svaki koncert biti poseban i za pamcenje.

U nastavku teksta pogledajte kako možete da zamenite kartu:

(Telegraf.rs)

Video: Desingerica poslao poruku Stanivukoviću: "Bajo, nikad neću prestati da šijem ljude patikom u glavu!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    19. avgust 2023 | 22:28

    Al je ljudima dosadno kad se zale sto nisu na 2. Vec na 3. Koncetru....ko da je bitno....jel ides da slusas il da se takmicis?

  • Nn

    19. avgust 2023 | 20:12

    Kakav ciganluk

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA