Vreme čitanja: oko 2 min.

Otkrivamo razlog posete modnog superstara Beogradu: U pitanju je poznati doktor, a evo i o čemu se radi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dolazak poznatih dizajnera pomno su ispratili domaći mediji

  • 1
Vesna Dedić i Dejan Antonić Vesna Dedić i Dejan Antonić / Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Vlasnik i dizajner svetski poznatog modnog brenda Dsquared2, Den Kejten, posetio je Beograd, a sada otkrivamo i razlog njegove posete prestonici.

Naime, on je odabrao našeg, a svetski priznatog i poznatog doktora estetske medicine, Dejana Antonića, da brine o njegovom licu i koži jer, kako mu je rekao, ne želi vise da ga italijanski doktori pune filerima.

On je proteklog vikedna doleteo privatnim avionom iz Milana, a nakon urađenih procedura uživali su na reviji Dragane Ognjenović i u noćnom provodu.

Dizajner je istakao da je oduševljen radom Dejana Antonića, a dovešće i brata blizanca da i njemu radi lice.

Dejan se oglasio za Telegraf otkrivši tom prilikom i kako je protekla saradnja sa svetskom zvezdom.

- Rekao mi je da je izabrao mene po preporuci nekih mojih pacijentkinja iz Milana i da mu se dopada moja umerenost u radu i prirodan izgled mojih pacijenata - rekao je Dejan i dodao:

- Takođe je rekao da sam jedini doktor estetske medicine koga je on zapratio na Instagramu. Mislim da niko od mojih kolega ovde nije imao za pacijenta tako veliku zvezdu kao što je Kejten - bio je iskren Antonić.

Podsetimo, Den i Din Kejten su blizanci iz Kanade, koji stoje iza brenda Dsquared2, koji je počeo sa muškom modom pre oko 30 godina, a nastavio je da se širi zauzimajući vodeće pozicije na svetskom tržištu u ženskoj modi, asesoarima, dečjoj modi, naočarima i mirisima... Takođe su osnivači čuvenog restorana Ceresio 7 u Milanu.

Den i Din su rođeni 1964. godine u Torontu u Kanadi. 1983. su prešli u Njujork i studirali modu u Parsonsu, novoj školi za dizajn, ali otišli su posle samo jednog semestra i vratili se u Kanadu, gde ih je kao junior dizajnere zaposlila kanadska marka Ports International.

Početkom 1991. godine braća se sele u Milano, gde su radili kao dizajneti za Versaće i Dizel, pre nego što su dobili novac od kojeg su napravili DSquared2.

Prvu mušku kolekciju su prezentovali 1994. godine, a 2003. su lansirali žensku kolekciju, čije prezenterke su bile Naomi Kempbel i Karolina Kurkova.

Braća Kejten su postala poznata po svojim ekstravagantnim modnim revijama, kao što je onaj Proleće/Leto 2012, inspirisan festivalom u Glastonberiju, na kojem su modeli nosili njihove kreacije hodajući kroz 12 centimetara duboko blato.

Kejtenovi su u svojim revijama koristili i zvezde kao što je Rijana, a oblačili su mnoge poznate, kao što su Kanje Vest i Džordž Kluni. U maju 2016. su ozvaničili i saradnju sa Drejkovom modnom linijom OVO.

(Telegraf.

Video: Vlasnik Dsquared2 u klubu Lafajet u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    11. septembar 2023 | 17:48

    Nigde da spomenete Vesnu Dedic, a tako se lepo smeje na ovim slikama :))) not fair! Vesna D. u shock-u! :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA