≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prijovićku na HRT-u odbranila studentkinja Petra iz Hrvatske: "Znači niste izdajnici"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada je voditelj upitao studentkinju Petru Mamić, koliko njih dotiče što je ona srpska pevačica i da li to predstavlja neki faktor, dobio je neočekivan ali iskren odgovor

  • 3
Aleksandra Prijović, Zagrebačka arena Foto-kolaž: Shutterstock, Mileta Mirčetić, Pixabay

Muzička zvezda Aleksandra Prijović postala je fenomen i glavna tema Balkana nakon što je zakazala peti koncert u Areni Zagreb, a pored brojnih napada s kojima se bori, pevačicu je veliki broj Hrvata i branio te joj dokazali da muzika "ruši sve barijere".

O njoj se raspravlja u emisijama, na fakultetima, prave se ankete, a nezaobilazna je tema u medijima nakon što je zakazala pet Arena u Zagrebu, a sada i tri koncerta u Sarajevu, što je nezapamćen uspeh jedne pevačice narodne muzike iz Srbije.

Sada je Prija bila tema razgovora i u jednoj emisiji na HRT-u, a branila ju je studentkinja iz Hrvatske.

Kada je voditelj upitao studentkinju Petru Mamić, koliko njih dotiče što je ona srpska pevačica i da li to predstavlja neki faktor, dobio je neočekivan ali iskren odgovor:

- O ukusima se ne raspravlja, i to je to. Mislim da nama mladima to ne predstavlja takav problem, što je to srpska muzika. Većina sprskih izvođača koje mi slušamo je došla do tridesetih godina - rekla je mlada devojka i dodala:

- Znači, ni oni zapravo nisu proživeli rat, i mislim da smo mi to nekako stavili po stranii da je za nas muzika - muzika, nebitno iz koje zemlje dolazi.

Nakon njenog iskrenog izlaganja, voditelj je postavio šokantno pitanje:

- Dakle, vi niste izdajnici Hrvatske? - studenti su uz smeh odgovorili: "Bar mi mislimo da nismo".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pirindža

    14. oktobar 2023 | 16:49

    Dakle Nemačka 39 godine i pre Kristalne noći Hitlera je KLAKER tj LIMUNADA za ovu današnju teritoriju hrvatske gde žive pokatoličeni Srbi.Ova bolesna mržnja prema svemu Srpskom.Pa mi njih ,jadnike,ne mrzimo pola i pored Jasenovca,Jadovna,Jastrebarskog.Tamo su poklali stotine hiljada Srba.A oni zbog muzike digli eskadrilu za odbranu.Pa ko je ovde ,bolestan.Teško je to kad ne znaš,,KO SI,,

  • Miroslav Cirovic

    14. oktobar 2023 | 13:49

    NA. MLADIMA. SVET. OSTAJE. STOP. MRZNJI

  • Gg

    25. oktobar 2023 | 12:00

    Nikada neće ozdraviti. Prešlo je u hronično. Nisu oni jadni krivi. Da znaju ko su ne bi ovoliko mrzeli. Ili možda znaju????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA