≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sad sedi pored njega sa osmehom od uva do uva, a ovako je Rita Ora pre 3 meseca prevrtala očima na Đokovića

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zanimljivo je to što je Rita bila vidno nasmejana u Novakovom društvu, ali takvog raspoloženja kada je on u pitanju nije bila u julu ove godine

  • 1
Novak Đoković i  Rita Ora Foto: Twitter/@ParodyPabs, Tiktok/ritaora

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković snimljen je večeras, u subotu 28. oktobra, u društvu poznate Albanke Rite Ore.

Teniser i pevačica jedno do drugog prate finale Svetskog prvenstva u Ragbiju koje igraju Novi Zeland i Južna Afrika, a isto se igra u Parizu gde se Nole nalazi povodom Mastersa u Parizu.

Zanimljivo je to što je Rita bila vidno nasmejana u Novakovom društvu, ali takvog raspoloženja kada je on u pitanju nije bila u julu ove godine.

Tada je Rita pozirala ispred bilborda na kojem je, između ostalog, bila i reklama za njen album "Ti i ja", ali je u trenutku kada se Albanka okrenula ka njemu na istom bila fotografija Novaka Đokovića uz natpis "Iconic", odnosno "legendaran".

U trenutku kada je to ugledala Rita je jasno negodovala, što je izazvalo priličan bes srpskog naroda.

Podsetimo, Rita je u avgustu ove godine na Festivalu u Mađarskoj u jednom delu večeri pevala orgnuta srpskom zastavom, koju je sama uzela od momka iz publike koji se potom, dok se ona pravdala da nije jasno videla zastava koje zemlje je u pitanju, ekskluzivno oglasio za naš portal Telegraf.rs.

- Rođen sam u Mađarskoj, majka mi je Srpkinja, isao sam u Segedin na festival i nosim stalno sa sobom zastavu Srbije. Uneo sam je bez problema, u Segedinu mnogo vole Srbe i nisu pravili probelm - otkrio je Borivoje za Telegraf.

@ritaora When you’re waiting for your billboard in Leicester Square 😅😍 Thanks @Spotify ♬ Waiting for You - Rita Ora

- Došao sam ranije da zauzemem mesto u prvom redu kako bi snimao za Instagram video - zastava Srbije na Ritinom koncertu.

Kako je otkrio, zastavu joj nije dao već je ona sama uzela i ogrnula se, što je i njega iznenadilo.

- Ona je i mene iznenadila, prošla je i uzela mi je zastavu iz ruke. Samo sam želeo da napravim video za Tiktok. Niko nije viŠe bio sa zastavom Srbije sem mene.

Na kraju je istakao da nije imao nikakvih problema posle toga, a da je posle koncerta pričao i sa jednim Albancem koji je sve video i rekao mu "da se veoma razočarao u Ritu".

(Telegraf.rs)

Video: Do sada ne viđeni snimci šoua sa bine Đokovića i Hausera: Beograd je uživao na koncertu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA