Vreme čitanja: oko 1 min.

"Skočila je na mene u ponoć": Aca Lukas otkrio kakvo ga je iznenađenje sačekalo za rođendan

Vreme čitanja: oko 1 min.

Folker istakao da sebi ništa nije poželeo

  • 0

Pevač Aleksandar Vuksanović, poznat pod umetničkim imenom Aca Lukas, crvenim tepihom Štark arene prošetao je među poslednjima.

Folker ne krije da ima izuzetnu tremu, ali ne zbog koncerta, već zbog premijere filma "Pokidan", koji je urađen po motivima iz njegovog života.

- Lepo mi je večeras ovde. Siguran sam da će film da izazove dobre reakcije, ali imam tremu, veću za film nego za koncert. Hoću da vidim kako to izgleda kada se emituje film u Areni - istakao je pevač.

Lukas već tradicionalno održava koncert u Štark Areni za svoj rođendan, pa je pred sedmom silom otkrio ko mu je prvi čestitao i šta je poželeo sebi u ponoć.

- Nikad sebi ne poželim ništa za rođendan. Ja šta hoću u životu, to i uradim. Ove godine mi je prva čestitala ćerka Viktorija. Bila je sinoć kod mene i tako je skočila oko 12 i čestitala mi rođendan - rekao je kroz osmeh Vuksanović.

Na pitanje zašto se njegov sin ne pojavljuje u filmu kao glumac, Aca je objasnio:

- Zato što moj sin nije glumac. Niko od nas ne glumi u filmu jer ovo nije biografski film, ovo je film po motivima iz mog života i tu ima stvari koje su stvarne, ali ima i onih koje su dodate u scenariju. Ima dve scene kada glavni glumac koji glumi mene plače - otkrio je Aleksandar i otkrio nam svoja očekivanja od ovog dela, ali i planovima za budućnost.

- Mislim da će film publici izmamiti više smeha nego suza. Zajedno ćemo se smejati. Što se tiče daljih ciljeva, ne znam šta da kažem, ono što nisam uradio, uradiću i to je to - poručio je pevač Aca Lukas pred početak projekcije, a izjavu poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Glumci blistaju na premijeri: Evo šta su rekli o filmu o životu Ace Lukasa "Pokidan"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA