Vreme čitanja: oko 1 min.

Auh! Ovako izgleda kad Brena i Prijovićka zamešaju kukovima: "Ajde, snajkaaa"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za podizanje atmosfere, naravno, pobrinula se Brena i njena snajka Prija koja je "grmela" u bodiju koji je kreirala Brena

  • 2
Lady B, Nova kolekcija, Lepa Brena Foto: Nikola Tomić

Balkanska zvezda Lepa Brena prošle noći, 8. novembra, održala je promociju novih proizvoda svog unosnog biznisa, nakon čega je za prijatelje priredila žurku na kojoj je privukla poglede prisutnih u tandemu sa "snajkom" Aleksandrom Prijović.

Nakon završene promocije nove linije čarapa i veša za žene, Brena je sa prijateljima i članovima porodice napravila pravu žurku.

Za podizanje atmosfere, naravno, pobrinula se Brena i njena snajka Prija koja je "grmela" u bodiju koji je kreirala Brena.

Snimak nastao na slavlju postao je pravi hit na mrežama, a kako se vidi, žurku je započela Brena koja je pevala svoj hit "Čik pogodi" uz koji je čak i zavrtela kukovima i to zajedno sa Prijom.

Dok je Aleksandra sramežljivo uvijala pored Brene u providnom bodiju, pevačica joj je dodala:

"Ajde, snajka!"

@radio.svetski #lepabrena #lepabrenakraljica #brena #ladyb #aleksandraprijovic #aleksandraprijovic🎶 #aleksandraprijovic❤️ #zvezdegranda ♬ original sound - RADIO SVETSKI

Nakon toga, mikrofona se latila i Prijovićka koja je za Brenu i ostale goste zapevala svoj mega hit "Dam, dam".

(Telegraf.rs)

Video: Lepa Brena predstavila novu kolekciju Lady B

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA