Vreme čitanja: oko 1 min.

Radoš Bajić: Žarko je predosetio svoju smrt, zato je puno i snimao. Ispunio je obećanje koje mi je dao

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Rekao sam mu da ne prihvata toliko angažmana, ali on kao da je znao da će uskoro da ode pa je toliko radio", bio je iskren Bajić

  • 0
Rados Bajić, Žarko Laušević Foto: Tanjug/Rade Prelić, ATA Images/Antonio Ahel

Glumac i reditelj Radoš Bajić jedan je od poslednjih koji je sarađivao sa Žarkom Lauševićem, a kako je otkrio, njegov kolega, koji je bolest dugo krio od svih, je predosećao da će uskoro umreti.

Naime, Bajić je gostujući u jednoj emisiji, dan nakon što je Laušević preminuo, otkrio je da je Žarko predosećao da će uskoro umreti i da je zbog toga tako puno radio.

- Žarko je bio jako dugo bolestan, ali on je to krio od svih nas, kad god bi govorio o svojoj bolesti on bi nam pričao kako je sve u redu. Verujem da je Žarko predosetio svoju smrt, zato je i puno snimao u poslednje vreme - kaže Bajić.

Dodao je i da je ispoštovao dogovor da se još jednom, poslednji put, pokloini pulici.

- Rekao sam mu da ne prihvata toliko angažmana, ali on kao da je znao da će uskoro da ode pa je toliko radio. Iako je bio jako loše, jedva je došao na premijeru filma "Heroji Halijarda" i tako je ispunio obećanje koje mi je dao, da se pokloni zajedno sa svim glumcima na bini - rekao je Radoš za "Blic dana".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA