Milica birala između Žike i Saše, a o odgovoru za Brenu i Suzanu će se pričati: "Lepe pare sam im dala"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

S obzirom na to da je svoju karijeru započela u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, seksi Senjoriti ponudili smo nekoliko kolega iz takmičenja, ne bi li izabrala ko joj je draži

Muzička zvezda Milica Pavlović uveliko vrši poslednje pripreme pred veliki solistički koncert, a u pauzama između napornih treninga i proba družila se sa našom ekipom.

Telegraf je Milici ovog puta pripremio jedan zadatak, koji joj, makar po odgovorima koje nam je davala u izazovo "Ili Ili", nije teško pao.

S obzirom na to da je svoju karijeru započela u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, seksi Senjoriti ponudili smo nekoliko kolega iz takmičenja, ne bi li izabrala ko joj je draži.

Političke odgovore nije davala, samo je prilikom jednog odbaria ostala na klackalici, a šta nam je odgovorila na ponuđena pitanja: Tanja Savić ili Slavica; Darko Lazić ili Mirza Selimović; Milica Todorović ili Jadranka Barjaktarović; Katarina Grujić ili Sandra Rešić; Rada Manojlović ili Aleksandra Mladenović; Aleksandra Prijović ili Nadica Ademov; Milan Stanković ili Petar Mitić; Katarina Živković ili Rada Sarić; Ivana Pavković ili Tamara Milutinović; Džejla Ramović ili Jovana Pajić; Andreana Čekić ili Tea Tairović; Lepa Brena ili Suzana Jovanović; Žika Jakišć ili Saša Popović, pogledajte u videu na početku teksta.

Seksi Senjorita paralelno radi na brojnim segmentima, pa se po gradskim kuloarima priča da će je koncert, koji je naslovljen "Lav", papreno koštati i da je zaista rešena da publici pruži dva i po sata neverovatnog programa i neviđenog spektakla.

Budući da je do koncerta ostalo jako malo, a da su za sada rasprodate brojne kategorije poput Vip fan pita, fan pita, barskih stolova i da je za sektor 200 ostalo još malo karata, ako već niste obezbedili ulaznice za ovaj koncert to možete učiniti na sajtu Efinity.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA