≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo šta je Pavlovićeva rekla Priji nakon što je odbila da gostuje u Zagrebu : "Zajedno smo počele, a sada..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nas dve smo pričale nakon koncerta", rekla je Prija

  • 5
Aleksandra Prijović, Milica Pavlović - arena Zagreb Foto: Antonio Ahel/ATA Images, Nikola Anđić, Shutterstock

Mlada zvezda Aleksandra Prijović otkrila je da je imala veliku želju da joj na koncertima u Zagrebu gošća bude Milica Pavlović, ali to ipak nije bilo moguće.

Milica se pak pojavila na koncertu, te je sa prijateljima uživala u provodu, a Prija je sada otkrila i šta joj je Pavlovićeva rekla nakon što je završila spektakl.

- Meni je žao što Tanja Savić i Milica Pavlović nisu mogle da budu moje gošće, iako sam to jako želela, jer poštujem njihove karijere i sve ono što one rade. Uvek sam tu, da podržim kvalitet, rad, nešto što vredi, što publika voli - rekla je ona.

U ovom slučaju, Milica je tu mojih godina, Tanja je malo starija, ali volim kada moje mlađe kolege dođu, svi se zajedno podržavamo i dajemo vetar u leđa jedni drugima. Još jednom želim da se zahvalim Milici, pošto nije bila gost na koncertu, nije mogla, ali je došla ispala je jedan veliki car. Podržala me i bila je jako vesela, bila je ponosna. Nas dve smo pričale nakon koncerta i rekla mi: "Radujem se, jer smo nekada nas dve zajedno počele, a pogledaj gde smo danas" - istakla je ona za Blic dan.

Inače, ekipa Telegrafa je bila na Prijinom koncertu, te smo zabeležili kako je Milica đuskala uz njene pesme, a to možete pogledati u nastavku.

Video: Milica Pavlović u kežual izdanju došla da podrži Priju u Zagrebu: Među prvima stigla na koncert

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA