Vreme čitanja: oko 3 min.

"Znam ime i prezime, neće biti dobro" Tijana brutalno o osobi koja joj je zapalila auto, sutra počinje suđenje

J. G.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Proces je i dalje u toku, a Maksimovićeva će dati izjavu u sudu 14. decembra

  • 2

Starleta Tijana Maksimović, poznata kao Tijana Ajfon, nedavno je ostala bez automobila, koji je 10. jula 2023. zapaljen ispred zgrade na Zvezdari, u kojoj živi.

Incident se desio usred noći, oko 4 sata, kada je nepoznat osoba u njen automobil ubacila flašu sa zapaljivom tečnošću, a šteta je bila velika.

Tijana se od ovog incidenta i dalje nije oporavila, a mi smo je pitali šta se trenutno dešava sa tim procesom.

- Ježim se kad god se setim. Posle smrti najbližih u porodici, meni je to najveća trauma. To je nešto što ne želim ni najgorem neprijatelju. Ostavilo je baš dubok trag u meni. Suđenje je u toku, 14. decembra imam ročište. Idem da dam izjavu, zvali su me. Od letos me nisu zvali jer su bili odmori... Znam ime i prezime, ali meni je nebitno ko je to uradio. To može da uradi svaki klinac za 100 ili 200 evra, meni je bitno ko je nalogodavac toga - rekla nam je Tijana, pa smo je pitali da li možda nagađa ili zna ko je počinilac.

- Pretpostavljam, a kad budem dobila napismeno, znaće cela Srbija. Toliko ću izblamirati tu osobu da neće biti dobro. Znam ko je, ali ne bih još da pričam. Kako vreme ide, sve više pričam, za 6 meseci možda nešto više kažem - otkrila nam je Ajfonka.

Zapaljeni automobil je prodala, a zatim kupila novi, za koji ističe da nije bolji od prošlog.

- Prodala sam auto, ima ljudi koji otkupe automobil u takvom stanju, pa ga srede. Pošto sam sišla na vreme, komšija mi je pomogao da ga spasim. Kupila sam drugi. Nije bolji, ali hajde. Ne bih o ciframa, ali košta... To mi je baš onako slaba tačka, taj auto, to je moja najveća ljubav. Sve me nervira kada pričam o autu - rekla nam je Tijana kroz smeh.

Inače, slična situacija dogodila se i ocu Tijanine bivše prijateljice Maje Marinković, Radomiru Takiju Marinkoviću. Autmobil mu je zapaljen na parkingu, u noći 6. decembra.

Starleta ističe da ga je zvala da mu pruži podršku, ali joj se Taki nije javio.

- Zvala sam ga. Inače, on je meni blokiran još od finala, jer je ispao bezveze zbog haljine. Ja sam bila u radionici do 3 sata noću i na kraju Maja prvo veče ne obuče moju haljinu. Što si joj slao više haljina? Ako si mene maltretirao do tri, zašto nije obukla moju haljinu? To je mene povredilo, ali ipak sam ga odblokirala zato što, kome god da se to desilo, to je nešto što se ne može opisati... Uzela sam telefon i pozvala ga, on se nije javio, to je to. Ja sam ispala čovek. Tu sam bila i kad mu je otac umro. On mene čovek nije povredio, nek je živ i zdrav, to je to - rekla je Tijana Ajfon.

Tijana Ajfon je prodala svoj salon lepote, koji se nalazio u njenoj zgradi, a sada se bavi dizajnom odeće, prvenstveno kupaćih kostima.

Kako nam je otkrila, to je njen glavni izvor prihoda i od toga odlično živi.

- Izbacila sam novogodišnju kolekciju. Više sam posvećena kupaćim kostimima, haljine su mi više usputno, da imam šta da radim zimi, kad mi je dosadno. Prodala sam salon i glavni izvor prihoda su mi kupaći kostimi. Iskreno, dobro mi ide, da mogu da živim i zimi, kad ne radim. Super je zarada. Toliko sam dobro razradila da stvarno prelepo živim od toga - ispričala nam je Tijana Ajfon, a ceo intervju poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Tijana Ajfon nakon što su joj zapalili automobil

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA