Vreme čitanja: oko 1 min.

Filip Car raskrinkan do kraja, bivši drug sve ispričao: "Živiš na račun baba, 15.000€ si mi vraćao 3 meseca!"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova situacija je izazvala dosta pažnje javnosti, posebno zbog detalja o pozajmici i navodnom načinu vraćanja novca

  • 1
Filip Car Foto: Kobra

Na račun bivšeg zadrugara Filipa Cara, njegov bivši prijatelj, tiktoker Mirza Hatić izneo je šokantne tvrdnje da je od njega uzeo 15.00 evra te da je živeo na račun fanova.

Hatić je rekao da je Car pozajmio od njega 15.000 evra kako bi mogao da isfinansira život na visokoj nozi. Mirza je izneo je šok detalje, optužujući Cara da je živeo na račun baba i da mu je jedva isplatio dug, nakon čega je postao neprijateljski nastrojen.

Ova situacija je izazvala dosta pažnje javnosti, posebno zbog detalja o pozajmici i navodnom načinu vraćanja novca.

- Živiš na račun baba i to je to. Zadužio si se, 15.000 evra si mi vraćao tri meseca i radio si za mene, da bi kupio lančić. Onda dođeš meni glumiš, a na kamati mi bio frajer, jedva si me isplatio i kad si me isplatio počeo si da mi mafijaš - pričao je Hatić, a zatim dodao:

Mirza Hatić Printskrin: Instagram/samorealnooo

- Sve to što imaš, i zlato, ja sam ti dao na rate i pomalo si mi plaćao. Ne da ti Aleks da igraš sa ženama, a da li ti daje da primaš giftove od žena. Ne bi imao šta da jedeš da ti nije onih baba - rekao je Mirza vidno besan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MN CG

    20. decembar 2023 | 12:19

    Mirza kada hoces da lažeš smisli to malo bolje. Zaš ti to. Filip živi kod svojih rotitelja a i zaradio u zadrugu. I lično vjerujem da ima svojih prijatelja poput Bruna . Pozzz za Filipa Aleksandru i Filipovu porodicu iz CG. Akoga Mirza ti varaš i muljaš lažeš na tiktoku koti placa zatvoje prevare nesreco.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA