Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica zapevala prvi put nakon tragedije u kojoj je izgubila sina (27): Ono što je izgovorila cepa dušu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak sa jednog njenog nastupa tokom kojeg je zapevala emotivnu pesmu "Sine moj", ganuo je sve

  • 1
Lejla Leky Printskrin: Tiktok/user1628

Pevačica Lejla Šabić iz Bosne i Hercegovine koja je pre malo više od dva meseca doživela porodičnu tragediju, kada joj je u nesreći nastarado sin Amar, vratila se poslu.

Dva meseca nakon tragične smrti deteta, Lejla je skupila snage da ponovo uzme mikrofon u ruke i zapeva na jednom privatnom veselju.

Međutim, snimak sa jednog njenog nastupa tokom kojeg je zapevala emotivnu pesmu "Sine moj", ganuo je sve.

Pre nego što je počela sa pevanjem, kratko je rekla: "Za sve sinove", što je dirnulo sve prisutne, a na snimku na Tiktoku može se videti da su mnogi jedva zadržali suze.

@user16283947282 ♬ original sound - 2

Podsetimo, Lejla se nedavno obratila javnosti i sa bolom koji nikada neće proći saopštila da će nastaviti da peva i nastupa, jer kako i sama kaže, muzika je lek za njenu dušu.

- Kao majka svog voljenog i nikada prežaljenog sina, ispratiću sve naše običaje i adete. Kroz život ću krenuti dalje sa svojim radom i druženjem, uz narod koji je bio uz mene. Moju tugu i bol nikada niko neće moći izbrisati iz duše. Gde god bih krenula, pa i dušom zapevala, u grudima će ostati i dalje bol i tuga za mojim sinom- poručila je Lejla na svom Fejsbuk profilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA