Vreme čitanja: oko 4 min.

Maja o duetu sa Cecom i reakciji Mire Škorić: "Da sam na njenom mestu poslala bih šampanjac i bombonjeru"

Vreme čitanja: oko 4 min.

Ona je komentarisala uspeh pesme "Ne računaj na mene"

  • 1

Pop zvezda Maja Berović nastupila je tokom dočeka Srpske nove godine na prepunom trgu u Prokuplju.

Uprkos tome što je od početka godine prošlo tek petnaest dana Maja može da se pohvali da je već ostvarila velike rezultate zato sa punim pravom od 2024. mnogo oćekuje.

Duetska pesma sa Cecom Ražnatović "Ne računaj na mene" donela joj je vrh u trending listi popularnog Ju Tjuba, milionske preglede ali i nezadovoljstvo Mire Škorić koja je prvobitno ovu pesmu snimila sa Cecom.

Utiske o nastupu u Prokuplju, planovima za ovu godinu ali i odgovor na prozivke Mire Škorić, Maja je podelila sa ekipom Telegrafa.

- Prvi put nastupam u Prokuplju i baš mi je drago, što je to za Srpsku Novu godinu, i što je trg, i što je zima, što se nećemo znojiti, i mislim da će biti baš onako dobro. Jako sam uzbuđena. Za večeras imam i novitet neki, pevamo jednu pesmu po prvi put, tako da je tim i uzbuđenje veće.

  • Prvi trending u 2024. godini je osvojen, prvi milion pregleda na YouTube-u ove godine, pesma "Ne računaj na mene".

- Jako sam srećna, pogotovo što je to bila moja ideja i neka moja zamisao se onako ostvarila kako sam ja videla tu pesmu, i nekako sam ušla u ovu godinu, baš onako srećno.

  • Jesi li verovala u ovoliki uspeh te pesme?

- Jesam, ja sam to od početka govorila, verovala sam da će to da bude zaista bum, jer je to, za mene jedan od najlepših ženskih dueta koji su snimiljeni na Balkanu, i prošlo je dosta godina od kad je ta pesma snimljena, i zaboravljena je, i sada smo joj nekako dale novi život, i to mi je onako baš posebno drago.

  • Videli smo kroz ekranizaciju pesme kako je izgledao rad u studiju, pored vas je naravno bio i Futa koji je aranžer pesme. Da li je bilo emotivno tokom snimanja?

- Bilo je divno, zaista, nekako sve je bilo opušteno. Bukvalno je bilo kao da smo došle da popijemo kafu i da nešto otpevamo. Kada nekog poznajete privatno, kad ste dobri sa nekim, onda tu nema greške. Nekako se energije prosto znaju i nekako moraju da legnu jedna na drugu. I onda sve onako dobro ispadne. Ja generalno i volim da snimam duete. Volim da snimam pesme sa ljudima koje ja privatno poznajem i koje volim. I to ne može da bude greška.

  • Energije su vam se poklopile, a Futa je u studiju rekao i glasovi.

-Nisam se nadala da će baš tako da nam se poklope glasovi. I kada sam prvi put čula, onako još dok smo u studiju bili, ja nisam mogla da verujem da je to bukvalno kao onako dve sestre bliznakinje da pevaju.

  • Jesi se čula sa Cecom posle toga šta ona kaže?

- Jesam, pa ona je oduševljena. Ona je sad izdala još jednu pesmu, blago njoj.

  • Naravno u pesmu prateo su neki ne baš prijatni komentari Mire Škorić. Kako si reagovala kada si videla njenu objavu?

- Pa nisam uopšte reagovala. Moram da kažem da nju jako poštujem i da sam odrasla na tim pesmama iz tog vremena. Ja se iskreno nisam nadala nikakvom komentaru. I jako mi je žao što je to iskomentarisano na neki negativan način, zaista, meni je bio cilj da svi budemo srećni i da ta pesma ponovo oživi. Iz ove pesme ćemo mi svi negde uzeti ono najbolje i ona i ja i Ceca i tu nema nikakve dileme. Iskreno jako mi je žao, nisam to očekivala. Da se ja pitam da je neka mlada pevačica obradila neku moju staru pesmu, npr. "Sto dinara" ili neku drugu i da se to dobro kotira, ja bih bila presrećna. Poslala bih joj šampanjac i bombonjeru.

  • Očekivala si da ti Mira pošalje bombonjeru?

- Ma nisam očekivala ali mi je žao što je to nekako tako shvaćeno. Ja zaista to ne volim, ja nikad nisam bila osoba koja voli te medijske ratove i da sam htela da idem tim putem ja bih išla ali se tim stvarima nisam bavila nikad ni kada mi je možda tako nešto i trebalo a sada pogotovo ne.

  • Ona je posle toga okačila i svoju verziju pesme na YouTube, da li si to ispratila?

- Jesam, pa mislim, naravno da sam ispratila, čovek kad se bavi ovim poslom sve vidi, pa to je skroz okej.

  • 2024. godina krenula je za tebe jako. Ušla si u trending, tačnije Ceca i ti ste osvojile prvo mesto u trendingu u nekim zemljama i drugima ste u vrhu. Kad ovako januar krene jako, očekujemo i ostale mesece. Da li već razmišljaš o nekim novim pesmama?

- Da, kako da ne. Ja već uveliko razmišljam o pesmama i radim na novim pesmama. Mislim, ja sam generalno uviek tako i radila. Kad god bih izdala album, ja bih se odmah bacala na posao. Imala sam dve godine iza sebe, kada sam se malo odmarala i povukla iz javnog života, ali sad sam tu i sad mora da se radi, tako da sad nastavljam onako kako sam i do sada radila. Ja verujem da će ovo biti moja godina. Bože, zdravlja, samo da smo zdravi.

  • Rekla si mi da si izvukla nešto u česnici, pa me sada zanima, šta je to?

- Pare. Što je rekao moj sin "paje". Maja donosi pare u kuću 2024. godine. Prošle godine nisam našla ništa i ništa nisam ni zaradila. Sve sam dala na lekove i na bolnice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B

    14. januar 2024 | 23:18

    Posteno prvobitna verzija sa Mirom Skoric je extra!!! Ovo sa Majom Berovic, mlako skroz!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA