Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato u kakvom je stanju Đorđe David nakon saobraćajke: Udario osobu, završio u šipražju

J. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muzičar se oglasio, i dalje je u stanju šoka

  • 3
Zvezde Granda januar Đorđe David Foto: ATA Images

Roker Đorđe David oglasio se nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u Severnoj Makedoniji, u kojoj je i on učestvovao.

Muzičar je otkrio kakve povrede ima nakon nezgode.

- Imam dva šava na levoj ruci zbog posekotina od šoferke koja je pukla. Dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam, ko zna šta bi se dogodilo - rekao je Đorđe, koji je i dalje u stanju šoka.

- Sinoć sam imao lagani lom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli ovo. Još uvek sam u blagom šoku, to je pakao - priznao je roker.

Zbog procedure, kako kaže, ostaće neko vreme u Makedoniji.

-Moram da budem ovde. Očekuje me još jedna izjava i kako mi je rečeno iz tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu - objasnio je član žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" za "Grand", a celu izjavu pročitajte ovde.

Muzičar je objasnio da je prvo došlo do jedne nezgode, a zatim je i on kolima naleteo na automobile koji su ostali na auto-putu.

- Nakon udesa oni su ostali na auto-putu, jedan je u levoj traci, drugi u desnoj i minut i po nakon toga ja nalećem sa brzinom koja je propisana obeležjem na auto-putu i udaram direktno u njih - istakao je Đorđe i objasnio šta se dalje desilo:

- Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po auto-putu. Bila je magla, upalio sam duga svetla i to je bio sekund. Ja sam naleteo na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo sa auto-puta i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom - naveo je muzičar za Grand.

(Telegraf.rs)

Video: Đorđe David učestvovao u saobraćajki, malo pre toga se iz kola žalio na loše vreme

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • leo

    21. januar 2024 | 15:57

    Itekako snosis krivicu brzinom kojom si vozio kako ti navodis propisno koliko je dozvoljena na auto putu u ovom slucaju je teski prekrsaj jer kad je magla pravilo je uskladi brzinu onoliko koliko ti vidljivost dopusta.Kako god tebi treba sti ziviz da jedan zivot mogo biti spasen da si ti vozio propisno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA