Vreme čitanja: oko 2 min.

Veliko slavlje u domu Nikole Rokvića, ponosna baka ne krije radost: "Od tolike sreće suze su lile"

A. Š.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pevač i njegova supruga slave ćerkici prvi rođendan

  • 1
Lazar Marković, Svadba Foto: Nikola Tomić

Pevač Nikola Rokvić i njegova supruga manekenka Bojana Barović važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a imaju troje dece.

U porodici Rokvić je danas radostan dan jer njihovoj najmlađoj ćerki, Angelini, proslavljaju prvi rođendan.

Ovim povodom oglasila se Slavica Rokvić, Nikolina majka, koja nije krila sreću.

- I da radost bude još veća, posle Drage na svet dolaziš ti draga moja Angelina. Obojivši dane u najlepše boje sreće…. Da svojim postojanjem začiniš bakinu stvarnost najdivnijim začinima, od kojih i tuga podiže ruke. Od tolike sreće suze su lile, ali one radosne. U slučajnost sam odavno prestala da verujem. Jer istorija se ponavlja. Kako je tvoj tata od trena kada se rodio bio kopija svoga oca, tako ti sada ličiš na svoga Nikolu. Srećan ti prvi rođendan bakino sunce. I ne zaboravi, satkana si od ljubavi i radosti, a i samo ti ime govori da si anđeo božanski. Pogledom dotakni zvezde, osmehom razveseli tužne, neka ti nebo granica bude, dobrotom u drugima probudi dobro, ljubav i veru u ljude. Voli te tvoja baka - napisala je Slavica, dok su se u komentarima nizale čestitke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Slavica Rokvic (@rokvic.slavica)

Podsetimo, nedavno je  Nikola bio oduševljen potezom dece koju je sreo u ulici, a svoje impresije podelio je za Telegraf.

Rokvić je jednom prilikom šetao svoju decu, kada je video grupu dečaka koji su se igrali, a koji su ga iznenadili.

- Svi nešto kudimo današnje generacije i našu decu, kao da smo zaboravili kako su naše bake i deke kudile naše roditelje, a roditelji nas. Pre neki dan, dok sam šetao svoju decu, videh grupicu momčića, možda 6,7,8 razred, prave neke smicalice sa vatrom, dečije igrarije… Sve me to podsetilo na moje odrastanje. Priđoh im sa željom da ih počastim sa 1.000 dinara, da kupe nešto. Nisu hteli ni da čuju. Na moje insistiranje i priču da imam razlog što častim, jedva su prihvatili. Išli su za mnom da mi vrate i na kraju, pošto su videli da sam sa decom jedan od njih reče: "Čiko, ali vi imate decu, vama je ovo potrebnije nego nama". Ima nade, uvek ima nade - rekao je pevač, koji je prošle godine dobio treće dete.

Na naše pitanje da li on i njegova supruga Bojana Barović planiraju da porodicu prošire za još jednog člana, rekao nam je:

- Mislim da je dosta. Troje male dece sa našim poslovima nije lako. Mnogo odricanja, zahteva, mnogo dobre organizacije i prvenstveno da se u potpunosti posvetiš toj deci i da ih izvedeš na pravi put. Mislim da je troje dobro. Sad je intenzivan period, mala deca, mnogo posla, teško je, al' je lepo. Imamo i pomoć, tu su i bake... Trudimo se da u potpunosti budemo sa njima, pogotovo moja Bojana. Trudim se da pored svih poslovnih obaveza i putovanja, ne propustim nijedan deo njihovog odrastanja - rekao nam je Rokvić, a celu izjavu o porodici i muzičkim planovima poslušajte u snimku klikom ovde.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Rokvić oduševljen potezom dečaka na ulici: "Vi imate decu, vama su pare potrebnije"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA