Vreme čitanja: oko 1 min.

Zavirite u lukusznu salu u kojoj Sloba i Jelena organizuju gala slavlje: Sve je posvećeno sinu Damjanu

Vreme čitanja: oko 1 min.

U restoranu na Adi Huji, Sloba i njegova supruga upriličili su slavlje za nekoliko stotina zvanica, a salu su dekorisali po svom ukusu

  • 3
Svadba Sloba Radanović dolazak sala 2 Foto-montaža: Mileta Mirčetić, Telegraf.rs

Folker Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Radanović danas, 20. februara organizuju gala slavlje u jednom restoranu u Beogradu i to dve godine nakon tajne svadbe, ali i kako bi proslavili 1. rođendan sina Damjana.

U restoranu na Adi Huji, Sloba i njegova supruga upriličili su slavlje za nekoliko stotina zvanica, a salu su dekorisali po svom ukusu.

Veliki okrugli stolovi dekorisani sa stilom, a posebni deo zauzma i dekoracija koja je posvećena Damjanu, gde su stavljeni baloni raznih veličina i boja, a ispisano je i njegovo ime.

Sloba je poznat i kao veliki domaćin, pa su se njegova supruga i on potrudili da sve bude na vrhunskom nivou od hrane preko slatkiša do pića.

- Jelena i Sloba su dugo čekali da naprave svadbu, jer je bilo mnogo stvari koje je trebalo da srede pre toga. Sva slavlja koja su do sada pravili su bila za uži krug ljudi, tako da će svadba da bude ogromna. Svadba će biti u utorak u Beogradu - priča izvor za "Republiku" i dalje otkriva:

- Na svadbu će da se sjati pola estrade, Slobini ljudi iz Zrenjanina, takođe sa mladine strane, tako da su od početka gledali da u pitanju bude veliki prostor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA