≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reči pevačice zbog "0 bodova" na PZE se neće svideti Sajsi MC: "Manipulisalo se da bi prošao tvoj favorit"

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Breskvica nije zaslužila 0 poena", poručila je Anđelina mlađa koleginica

  • 12
Anđela Ignjatović Breskvica Printskrin: Instagram/mahrina, RTS1

Velika fama podigla se nakon finala "Pesme za Evroviziju", uglavnom zbog glasova koji je podelio stručni žiri, a kako se komentariše najviše je "oštećena" Anđela ignjatović Breskvica.

Članovi stručnoj žirija u finalu "Pesme za Evroviziju 2024" bili su pop zvezda Marija Šerifović, autorka i reperka Ivana Rašić poznatija kao Sajsi MC, muzičar i kompozitor Zoran Živanović poznatiji kao Žika Zana, trubač Dejan Petrović i kompozitor i dirigent Aleksandar Sedlar.

Na društvenim mrežama se, očekivano, po završetku finala masovno komentariše ko je od žirija kome dao koliko poena, a najviše reakcija izazvalo je to što je Breskvica, koja je važila za jednog od favorita, od jednog člana žirija dobila - NULA bodova.

Reč je o reperki Sajsi MC, kojoj se pesma i nastup mlade Anđele očigledno nisu dopali. Posle završenog finala oglasile su se i mnoge pevačice, a jedan od njih je i Mahrina.

Ona je Breskvici, s kojom je u istoj izdavačkoj kući pružila podršku, a reperku malo "pecnula" svojim rečima.

Mahrina Pritnskrin: Instagram/mahrina

- Moram i ovo da kažem. Breskvica nije zaslužila 0 poena. Nisu takmičari sinoć nastupili da bi se njima manipulisalo da bi prošao tvoj favorit, nego da ih realno oceniš. Ne volim sabotiranje, nije kul - poručila je Mahrina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gabi

    4. mart 2024 | 09:47

    Sramota, ponovo! "Gnezdo orlovo" je prava srpska pesma..to smo mi! Uz dužno poštovanje pobednici, ono mumlanje i morbidnost scene..užas! Ima glasovne sposobnosti, ali..naučili ste da lomiti krila svakoj mladoj pevačici, ali ono što je Breskvica uradila sa svojom pesmom ovde, dotična nece moci nikada! A ko je je Sajsi..niko i nista u Srbiji! Sramota..

  • Map

    4. mart 2024 | 08:24

    Danas se svako naziva strucan

  • Dragan

    4. mart 2024 | 08:06

    Ma dajte ljudi, ovo je sve spalo na sprdnju.. . Ni pesme, ni normalnog pevača. Ništa se nerazume sta pevaju, a tako je i u evropi. Dok su Joksimović i Serifović, pevali pesme sa razumom ovo danas je blago rečeno katastrofa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA