Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski muzičar razotkrio poznatog pevača: Ponudio mu neverovatan iznos za saradnju, od njega tražio i vezu

N. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Bila je u pitanju ozbiljan cifra, par destina hiljada evra. Gde sam ja odbio kada je došlo do trenutka kada smo ušli u tu priču", napomenuo je muzičar

  • 1
Pevač silueta Foto-montaža: Youtube/Morava podcast, Shutterstock

Srpski muzičar Miloš Nedeljković gostujući u jednom podkastu otkrio je da je od veoma popularnog balkanskog pevača dobio neverovatnu ponudu - koju je zbog zahteva za određenom vezom između njih, odbio.

Naime, ovaj muzičar pre izvesnog vremena dobrio je ponudu, koja se među muzičarima - prosto ne odbija (kada je novčana dobit u pitanju)

Miloš, inače popularni muzičar iz Srbije, dobio je ponudu da radi sa popularnim pevačem iz Bugarske, odnosno da radi na njegovom novom albumu i za to da dobije na desetine hiljada evra.

- Došlo je do neke ponude o saradnji iz Bugarske, u pitanju je peva jako popularan, svi ga znaju. Ponuda je bila jako ozbiljna da se radi na nekom projektu u Bugarskoj što se tiče muzike, a posle u Majamiju da se snima spot i ta neka kompilacija - rekao je on.

Međutim, nakon što je saznao detalje, Miloš je pevača momenatalno odbio.

- Bila je u pitanju ozbiljan cifra, par destina hiljada evra. Gde sam ja odbio kada je došlo do trenutka kada smo ušli u tu priču, onda je imala jedna stvar koja mi se uopšte nije dopala. Ono što mi se nudilo sem tih para i projekta nije bilo nešto što...

Kako je objasnio, sve je odlučio da odbije zbog zahteva za "neku vezu između verovatno njega i pevača, koja za njega nije bila nikako prihvatljiva".

- Trebalo je da se ode u Ameriku i da se pristane zbog spota i projekta na nešto nemoguće. U pitanju je neka veza između ljudi koja nije... - reako je Miloš u "Morava podkastu".

(Ttelegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG

    15. mart 2024 | 08:33

    Ako neces da kazes ime, sva je prica suvisna. Svi znamo mnoge pjevace a ne samo toga. Kazi ime i razotkrij ga do kraja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA