Vreme čitanja: oko 1 min.

"Laž je promašena investicija, ja ne znam nijedan razlog zbog kog me je ostavila!" Haris otvoreno o razvodu

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako tvrdi on je taj koji je bio iskren u njihovom odnosu, dok Melina...

  • 15
Haris Džinović Melina Foto: A. Nalbantjan

Pevač Haris Džinović otvoreno je govorio o razlazu sa suprugom Melinom Džinović, pa tako i potvrdio naša saznanja da njegova bivša već duže od godinu i po dana ima vezu sa drugim muškarcem. Sem što je otkrio da ne zna razloge za napuštanje braka, te istakao da je ona njega ostavila, iskreno je rekao i kako je preboleo odlazak i dalje zakonite supruge.

- Da se razumemo, sve je to stvar glave i emocija. Znači, treba pomiriti emociju koja je tu najveći problem i pomiriti je sa glavom, odnosno sa realnošću. Ako to dvoje čovek uspe da napravi i tu napravi pobedu, odnosno ako uspe to da pomiri onda je napravio pobedu i uspeo - rekao je Haris, pa istakao da je on u njihovom odnosu oduvek bio iskren:

- Moja platforma životna je istina i ja sve što kažem kažem istinu jer istinu, upamtite dobro, ne treba podgrejavati. Ona je uvek tu podgrejana i gotova. Laž treba stalno pratiti. Laž treba podgrejavati i laž je promašena investicija zato što treba puno brige oko nje. Šta sam rekao juče, a šta ću reći sutra. A istinu izvadiš od 3.000 godina unazad koja je zaključana negde i uvek je ista.

Pevač je otkrio i da li je ljut na Melinu.

- To su moje privatne stvari na koga sam ja ljut i tako dalje. Ja to ne iznosim. Rekao sam vam, pitajte nju, ona je napustila i ostavila mene, nisam ostavio ja nju. Kraj - zaključio je Džinović za "Unu".

(Telegraf.rs)

Video: Haris Džinović uhvaćen ispred kuće od 2 miliona evra, a tek da vidite u kakva je kola ušao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    15. mart 2024 | 12:29

    Аман човече отишла је сама, на теби је само да промениш браву на вратима! Замисли да је сама себи нанела повреде по телу и да те је пријавила за насиље.

  • Cika policajac

    15. mart 2024 | 12:32

    Kako ne znas, a zna ceo grad hah pa zbog cika policajca valjda? E moj hari hari..

  • Dr

    15. mart 2024 | 12:50

    Ti ne znas razlog....pa naravno. Demencija je to. Ona mlada lepa ti mator i pogubljen. Šta reći...ne moze tvoje ime da joj pruži to što joj treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA