Vreme čitanja: oko 3 min.

Dragana Mirković zaplakala dok je pričala o Toniju: "Ovo mi je jako težak period, ali ne gubim volju..."

J. G.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Istakla da joj je sada jednako teško kao devedesetih

  • 15
Aerodrom Beograd dolazak Dragana Mirković Foto: Kobra

Balkanska zvezda Dragana Mirković u zvaničnom saopštenju za medije, priznala je da se razvodi od supruga Tonija Bijelića, nakon 24 godine braka.

Kako je navela, o tome neće mnogo govoriti, ali kako je ova tema sada najaktuelnija u svetu džet-seta i javnost je tek saznala da se rastaju, Dragana još uvek nije imuna i ne može da ne pokaže emocije kada o tome govori, pa je u intervjuu za "24 sata.hr" zaplakala.

- Ovo mi je težak period kao devedesete, trenutno. Imam jako težak period života, ali ne možete da verujete koliko dobijam snage iz te teškoće i koliko dobijam volje za napredak - rekla je Dragana kroz suze.

Za sebe kaže da je obična i kvalitetna žena upravo zbog svojih razmišljanja i odnosa prema ljudima.

- Imam pravo to da kažem. Znam da sam kvalitetan čovek. Puno sam proplakala u karijeri i to najviše zbog svog vaspitanja. Bolno je biti dobro vaspitan. Sve što me je bolelo i činilo srećnom dovelo je do toga da ljudi za mene kažu da čvrsto stojim na zemlji. Uvek sam birala teži put, a da nisam, možda bih bila uspešnija.

Godine 1999. upoznala je Tonija Bijelića pa se preselila u Beč, čega se sada prisetila.

- Bila sam vrlo hrabra i neviđeno sam rizikovala. Niko mi ništa nije uradio u Srbiji, nisu čak ni javno rekli: "Zašto za njega, a ne za nekog drugog?". Zbog toga sam ponosna na ljude u Srbiji. Nisu mi zamerili što je on Hrvat, više su mi tu u inostranstvu zamerili. Sve sam ostavila. Došla sam s mišlju da se nikad više neću baviti muzikom. Trebao mi je beg od svega što me je okruživalo. Imala sam potrebu da pobegnem - rekla je Dragana.

- Toni je bio normalan čovek. To mi je bilo potrebno, to i da osnujem porodicu. To sam tražila, a za ostalo sam znala da ću moći. Uvek sam sve sama mogla. On je bio lep momak, vozio moćan auto, kao i svi ovde (u Beču). Nema stan, okej, zaradićemo ga. Cela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htela. Mogla sam da se udam za bogataša, da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta "lokomotiva", kako me zove moja ekipa. On je umeo da me prati i zajedno smo mnogo toga napravili, ali rizikovala sam puno - priča Dragana.

Za Tonija se udala 2000. godine. On je živio u momačkom iznajmlenom stanu od 50 kvadrata. Dragana je živela u jednoj od najvećih i najlepših kuća u Beogradu.

- Imala sam 32 godine. Htela sam decu i nekoga ko nije sa estrade. Nisam ni puno birala. Pokazalo se da nisam pogrešila, bez obzira na sve što je bilo i što će biti. Zadovoljna sam, imam dvoje divne dece. I dalje radim kao da nemam ništa jer smatram da čovek treba da radi, a u ovom trenutku radim da bih drugima pomogla - priča ona.

Celi prihod od koncerta u Zagrebu, Dragana donira dečijem domu, a produkciju turneje plaća sama.

Kako je otkrila, dečijem domu darovaće 20.000 evra, a na humanitarnu akciju odlučila se pre dve godine.

- Nije me sramota da kažem da ja sad nemam novca. Takvo je vreme. Moj posao je pošten. Nemam pomoć ni od koga, sve ovo što vidite oko koncerata to sam samo ja, ali ja to tako želim. Čovek si, nekad treba i napraviti težak period, mene niko na ovo nije terao. Nije bitno imam li novca. Trenutno ga nemam, sve je otišlo na turneju i humanitarne koncerte. Verujte mi, to se vrlo lako može dokazati. Ja sam bogata drugim stvarima, ali novac, to je misaona imenica za mene i uopšte se ne stidim to da kažem - rekla je pevačica.

(Telegraf.rs/24 sata.hr)

Video: Ceca se oglasila o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    28. mart 2024 | 01:05

    Kao da se niko nikad nije razveo, i kao da će jadna završiti bez zaštite i para na ulici a ne u vili od 100 miliona evra... Baš jeftina i bedna patetika kao provereni recept za medijsku pažnju i reklamiranje.

  • Luks

    28. mart 2024 | 00:10

    Sada je kasno ,trebala si ranije misliti o tome da ce do ovoga.doci kad tad On je tebe birao a ne ti njega,on je tebe ostavio a ne ti njega On je sada izabrao mladju i zenu svog naroda,svoje vere Moze mu se

  • Rado

    28. mart 2024 | 00:08

    Ne gubi nadu,tesko ali prolazno. Nisi vise kao pre mlada i to je normalno da on zeli mladu piletinu koja zeli novac a on piletinu. Opusti se uzivaj sa decom. Takav je zivot danas gore dole.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA