Vreme čitanja: oko 1 min.

Boki 13 dobija odštetu nakon što je odlukom Apelacionog suda oslobođen svih optužbi

M. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekadašnja rijaliti zvezda oslobođena je teških optužbi

  • 1
Boki 13 Bojan Jovanovski Printskirn: Youtube/Televizija 24

Presuda "Međunarodne unije" kojom je optužen i osuđen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, ukinuta je i on je zvanično oslobođen svih optužbi, pa mu se krivična dela poput pranja novca i nezakonitog pribavljanja imovinske koristi više ne stavljaju na teret!

Sada je stigla i nova odluka Apelacionog suda da će biznismen Orce Kamčev morati da plati troškove tužbe makedonskog šoumena.

- Potvrđuje se presuda Osnovnog građanskog suda - Skoplje. Nalaže se tužiocu Jordanu Kamčevu iz Skoplja da prvotuženom Bojanu Jovanovskom plati troškove za davanje odgovora na pritužbu u iznosu od 49.702 denara, drugotuženoj Katici Janevoj troškove odgovora na pritužbu u iznosu od 52.702 denara, u Republici Severna Makedonija, SJO, Državno tužilaštvo Republike Severne Makedonije, troškovi odgovora na pritužbu u iznosu od 74.552 denara -  piše u delu presude.

Sudija Dimovski pravilno je presudio kada je doneo odluku u kojoj je između ostalog naveo da:

- Krivični zakonik predviđa slučajeve da se oduzeto vraća oštećenom, međutim, to nije slučaj. Za konkretno krivično delo, dobijanje nagrade za protivpravni uticaj, prirodu krivičnog dela i lica umešana u krivično delo, Krivičnim zakonikom nije predviđen status žrtve.

Boki 13 je rekao Kamčevu da novac traži od tužioca Vilme Ruskovske, koja je vodila slučaj "Reket". Katica je istakla da ni u krivičnom predmetu "Reket" nije procesuirana za oduzimanje milionskog dela. Tužbom je obuhvaćen i Zoran Mileski-Kičeec, za koga je Kamčev povukao tužbu, piše "Skopje 1"

(Telegraf.rs)

Video: Hapšenje specijalne tužiteljke Severne Makedonije Katice Janeve zbog afere "Reket"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stole Mitev

    4. april 2024 | 18:29

    28 Juna 2008 Godine 🤵👰🥂💍💍🍰🎂🌈🌈🍾🍾❤❤❤❤💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA