Vreme čitanja: oko 3 min.

Dragana Mirković je toliko bila opčinjena ovom plavušom da je ćerki dala ime po njoj

A. Š.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Otkriven je detalj koji je malo ko znao o ćerki popularne pevačice

  • 1
Dragana Mirković, Manuela Bijelić Foto: Mileta Mirčetić, Facebook/Manuela Bijelic

Balkanska zvezda Dragana Mirković je odlučila da, na iznenađenje mnogih, stavi tačku nakon 24 godine na brak sa biznismenom Tonijem Bijelićem.

Iz velike ljubavi imaju dvoje dece - ćerku Manuelu i sina Marka koji žive u Austriji, a kako mediji navode oni su se navodno vratili kod majke u velelepni dvorac, iako imaju svoje stanove u Beču.

Dragana se oduvek trudila da čuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, a i poštovala je želje svojih naslednika da ih ne eksponira u medijima.

Međutim, poslednjih par godina se to promenilo, te ih češće možemo videti nego ranije, pa je tako i otkriven jedan detalj koji malo ko zna.

Dragana je odlučila da ime svojoj naslednici da po svojoj koleginici Manueli Đurović iz nekada popularne grupe "Twins".

Pevačica je sa bratom Nebojša Kostreševićem bila bliska sa Draganom, a takođe su imali priliku i da sarađuju zajedno.

Mirkovićeva je bila fascinirana Manuelinom dobrotom i iskrenim prijateljstvom, pa je tako odlučila da svojoj naslednici da ime po njoj. 

Dragana je svoju mezimicu rodila u junu 2002, a dve godine ranije dobila je sina Marka.

Podsetimo, Dragana je oduvek isticala koliko joj znači podrška dece, te iako su jedan period bili fizički odvojeni, nije toliko osetila jer oni neprestano brinu i vode računa o njoj u svakom smislu.

- Oni uživaju, ponosni su na mamu, što je prirodno i normalno. Jako su pažljivi, šalju mi poruke, pitaju me da li sam se umorila. Ja im kažem: "Deco, šta vam je, pa znate svoju majku. Mama je stena." Nije sve uvek lagano, ali ja sam ponosna na sebe kako izdržavam - ispričala je svojevremeno pevačica za "Premijeru", a način na koji razgovara sa decom i slika koju im šalje zasigurno mnogo govori o tome kako ih uči da se nose sa problemima.

Nakon saopštenja folk pevačice o razvodu, naslednik Marko je jednim potezom ostavio u čudu mnoge.

Toni na Instagramu prati svoju decu još uvek, ali ga sin ne prati - što dovodi u sumnju njihov odnos posle Draganinog saopštenja za javnost o razvodu.

Manuela i Marko su skoro rešili da se vrate i žive u dvorcu kod majke, jer su pre toga bili odvojeno u stanovima u Beču.

Draganini naslednici su pre nekoliko godina napustili porodičnu kuću, a pevačica je otkrila i zažto jednom prilikom.

- Marko i Manuela žive u Beču zbog fakulteta. Oboje su na fakultetima. Žive u stanu, zapravo odvojenim stanovima, nebitno je to... Nisu trenutno sa mnom. S druge strane, svaki slobodan trenutak koriste da dođu - rekla je Dragana tada za "K1".

Dragana Mirković je ponosna na činjenicu da su njihovi naslednici vezani za nju.

- Moja deca nisu opterećena mojim imenom. Deca su vezana prvenstveno za mene, ljubomorno to čuvam. Oni su moj najveći uspeh - nedavno je istakla pevačica o naslednicima.

- Srećna sam što ih imam takve kakvi jesu, što misle ispravno! Nikad nisam imala nikakav problem sa njima - rekla je Dragana za "24sata.hr".

Malo pre nego što je pevačica dala saopštenje o razvodu, sa decom je posetila sveto mesto.

Tada je osvanula njihova zajednička fotografija na Draganinom profilu, što veoma retko imamo priliku da vidimo.

Oni su posetili manastir Ostrog, jednu od najvećih pravoslavnih svetinja u Evropi.

-Moj svet, moje svetinje - napisala je Dragana Mirković u opisu fotografije sa decom.

Kako smo čuli još krajem prošle godine, Dragana i Toni već tada mesecima nisu živeli na istoj adresi, a prema tvrdnji naših sagovornika uspešni biznismen je uveliko započeo život sa drugom ženom.

- Oni žive u dva mesta... (gradovi poznati redakciji) Stalno su na toj relaciji i ta romansa traje već dugo, što znaju svi njegovi bliski ljudi. Bilo je samo pitanje dana kada će Dragana rešiti da izda zvanično saopštenje jer je sve postalo baš očigledno - rekao je naš izvor.

(Telegraf.rs)

Video: Dragana Mirković se sinoć se oprostila od Arene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Пааа,

    12. april 2024 | 14:42

    Могла је и звучније име да јој да нпр.МАРКО КРАЉЕВИЋ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA