Vreme čitanja: oko 1 min.

Kija je posle prisnih fotki sa Šarićem ovako pričala o njihovom odnosu: Baškarili su se zajedno i u Dubaiju

E. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekadašnja rijaliti učesnica govorila je 2021. za Telegraf.rs o Dušku i njegovoj ženi

  • 7
Zurka Gorki List Foto: Nikola Anđić

Kija Kockar iznenadila je javnost kada su u martu 2021. "procurile" njene zajedničke fotografije sa Duškom Šarićem i njegovom ženom Ninom.

Ni manje ni više, oni su tada uživali u Dubaiju, a Kija je objavila prilično prisne fotografije sa njima, čime je pokazala da su i te kako bliski. Tada je za Telegraf.rs objasnila odakle ih poznaje, te da se radi o periodu dok nije bila poznata široj javnosti, pre učešća u Zadruzi 1.

Kristina je za svoje prijatelje, Ninu i Duška, imala samo reči hvale, a istakla je i da je druženje sa njima uvek porodična i prijatna atmosfera.

- Znamo se dugo, pre mog izaska na javnu scenu. Sreli smo se tamo. Sa njima je uvek lepa atmosfera, porodična, i to mi uvek prija. I nemam reci ništa drugo sem reči hvale za njihov odnos prema meni i mojim bližnjima - rekla je Kija tom prilikom za Telegraf JETSET.

Podsetimo, kako su mediji pisali, Duško se sa Ninom oženio u zatvoru u Bijelom Polju.Venčanju su prisustvovali samo kumovi, Šarića i njegovu izabranicu je venčao matičar, kome je za tu priliku dozvoljeno da uđe u zatvor, a srećni mladenci su razmenili burme i poljupce.

Nina je tim povodom za porodicu i prijatelje navodno organizovala i proslavu u tadašnjem poznatom beogradskom klubu "Magacin". Te večeri, u klubu je sa zvanicama bio i poznati glumac i voditelj Dragan Marinković Maca. Osim što je primala brojne čestitke, mlada je ponosno pokazivala skupoceni prsten i veselila se do ranih jutarnjih sati.

- Imam najboljeg muža na svetu! – podelila je svoju radost Nina sa prijateljima na Fejsbuku, a onda se našalila na račun svoje i porodice svog supruga.

- Ja obožavam moju nenormalnu, pomalo ćaknutu i poprilično komplikovanu porodicu Paskaš-Šarić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA