Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je Dženanova kuća u Prijepolju iz koje želi da izbaci zakonitu suprugu Samiru: Evo šta smo zatekli ispred

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kuća je velika i sastoji se iz dva dela, jednog koji pripada Dženanu, i drugog koji pripada njegovom rođenom bratu

  • 4
Samira i Dženan Lončarević, kuća Foto-kolaž: Privatna arhiva, Antonio Ahel/ATAImages, Nikola Anđić

Ekipa Telegrafa posetila je Pijepolje, mesto u kojem Dženan Lončarević ima porodičnu kuću u kojoj još uvek žive njegova zakonita supruga Samira i deca.

Naime, nakon što je Samira u ekskluzivnoj ispovesti za Telegraf otkrila detalje Dženanove prevare, da već 15 godina živi s drugom ženom u Beogradu i da je do nje čak došla informacija da sa njom ima dete, posetili smo grad u kojem mu živi zakonita žena.

Ekipa Telegrafa uslikala je porodičnu kuću, iz koje, kako nam je Smira otkrila, on sada želi da je izbaci.

Kuća je velika i sastoji se iz dva dela, jednog koji pripada Dženanu, i drugog koji pripada njegovom rođenom bratu, kako je Samira objasnila.

Potpuno je ograđena i nekako uvučena, da do dvorišta i ulaza nema baš najboljeg pristupa.

Ona, kaže, ne brine za sebe, ali brine za decu.

- Ja inače nikada ne bih sebi dozvolila da razgovaram sa novinarima da nemam ovaj problem i da sad nemam kud. Kuća u kojoj boravimo vodi se pola na njega, pola na njegivog brata, i faktički, za 25 godina braka, meni pripada četvrtina kuće jer je sve ostalo što je stekao stavio na tuđim imenima. Meni nije ostalo ništa drugo nego da se borim da obezbedim svoju decu koja na njihovom imenu nemaju ništa - ističe ova žena i dodaje:

- Ja za sebe imam, imam platu i ja bih se snalazila ali želim njih da obezbedim danas sutra nešto da se desi šta bi oni?

- On ima dobar odnos sa decom. Deca ga mnogo vole. Dođe jednom u 15 dana i tada ih vidi. Kada dođe u Prijepolje boravi u istoj kući u kojoj sam i ja, ali ne komuniciramo. Naš odnos je narušen. Naši advokati se čuju, mi ne razgovaramo od leta prošle godine. U februaru mi je stigla tužba za razvod - zaključila je Samira Lončarević.

Naša ekipa pokušala je i povodom ovih navoda pokušala da stupi u kontakt sa Lončarevićem, ali do trenutka objavljivanja ovog teksta nije odgovarao na pozive i poruke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijela

    16. april 2024 | 14:15

    Koliko treba da budeš smece i uradiš tako nešto. Ona je majka tvoje dece, ona te je načinila ocem. Šta očekuju ovakvi"ljudi ", karma je čudo.Cesaces se ali nećeš moći da dohvatis. Samira samo dostojanstveno kao i do sada. Zinula mu zadnjica za kućom, ti ovim gestom izbacujes i sinove jer ona je majka njihova. Kakva pogan od čoveka.

  • Vu

    16. april 2024 | 17:38

    Lepo je gospođa rekla sve što je stekao. Pitanje je šta je gospođa stekla? Prosto čovek je bio pametan i ono što je stekao na neki način je zaštitio, jer je znao da do razvoda mora doći. Petnaest godina nisu zajedno i da je za to vreme uzimao na sebe gospođi bi sad pripadalo 50% od svega. Neće on decu ostaviti ni bez krova ni bez para, ali će deca znati da su to dobila od oca i neće posle razvoda tim imetkom raspolagati majka ko verovatni staratelj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA