≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Barbara Bobak prvi put pustila suzu pred kamerama, priznala kroz šta prolazi: "Volela bih da malo uživam..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

Mlada zvezda nije uspela da obuzda emocije

  • 0

Jedna od trenutno najpopularnijih domaćih pevačica Barbara Bobak gostovala je u našem "Petkastu" tokom kojeg se i rasplakala i to zbog rođendanske želje koju je poželela sebi.

Naime, na pitanje šta bi sebi poželela za rođendan koji joj se uskoro bliži, Barbara je počela da se šali, ali vrlo brzo se i rasplakala.

- Požela bih sebi da se smirim malo, "malo se smiri, malo više budi kul"... Poželela bih sebi da malo, da malo budem... da naučim da budem malo blaža prema sebi. I poželela bih sebi da malo naučim da uživam u svemu što mi se dešava, jer mi se stvarno, sama si rekla, dešavaju mi se neke stvari u kojima bi mnoge moje kolege, je l', mogle samo da sanjaju i maštaju, prosto znaš, ovo nije hvaljenje, to je činjenica. Prosto, dešava mi se. Zašto? Ne znam, valjda se puno ljudi moli za mene, pa...

Nakon što je nabrojala nekoliko želja, nikada iskrenija prema sebi, poželala je da bude manje samokritična i na to se i rasplakala.

- Eto, volela bih da malo prikočim u smislu da malo pogledam oko sebe i da prestanem sebi da tražim mane do te mere da stalno sebi  nabijam pritisak i da stalno nešto moram, moram, nego da malo i uživam u svemu ovome... Ju, ne znam zašto plačem sad.. - rekla je Barbara koja je ovim potezom pokazala koliko čak nije ni svesna uspeha koji doživljava i svega lepog što joj se, zasluženo, dešava.

- To kažu da su suze radosnice... Nije sramota plakati, slobodno plači. Ne može ni emotivna da bude... - nadovezala se voditeljka "Petkasta", a Barbara je emotivno dodala:

- Počinjem da budem svesna.

Podsetimo, u prvom velikom, otvorenom razgovoru za medije, Barbara je za Telegrafov podkast "Petkast" govorila o uspehu koji je doživela, osudama, predrasudama, komentarima sa kojim se suočava, ali i o vezi i odnosu sa Darkom Lazićem, o čemu od kada su raskinuli nije bila spremna da priča.

(Telegraf.rs)

Video: Možda nikad neću biti spremna da kažem istinu o vezi sa njim: Ispovest Barbare o Darku Laziću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA