≫ 

MOJE DETE JE U KANDŽAMA MAFIJE! Oglasio se Minin otac i otkrio ŠOKANTNE detalje iz života svoje maloletne ćerke!

Nenad Pešut tvrdi da je njegova ćerka duže vreme u bekstvu od kuće i da se vraća iz inostranstva kako bi joj pomogao

  • 47

Kako nam je Mina Vrbaški ekskluzivno ispričala pred ulazak u Zadrugu, sa ocem nikada nije bila u dobrim odnosima. Kako kaže, zna ko je on, ali ga ona nije zanimala sve do skoro kada je počeo da joj se javlja.

SVE PRIZNALA! Lunu Đogani pitali da li je bila u vezi sa Gastozom, Sloba prebledeo zbog njenog odgovora!

Ipak, po njenim rečima, nije je zanimalo to da se posle toliko godina vidi sa njim, i ostala je posvećena mami, baki i mlađem bratu.

Međutim, Minin otac sada se sam javio i kako kaže dolazi u Srbiju da bi svoju ćerku izbavio iz kandži mafije i prostitucije.

- Mina je već duže vreme u bekstvu od kuće, zato ovim putem želim da izvučem svoje dete iz kandži mafije, prostitucije i svih tih dešavanja u kojima je ona trenutno. Vraćam se iz inostranstva za nekoliko dana i obratiću se centru za socijalni rad i svim nadležnima da je zaštitim. Minu majka eksploatiše, koji bi roditelj dozvolio maloletnom detetu da uđe u rijaliti? - kaže Pešut.

Foto: A. Nalbantjan

Minima mama na sve ovo kaže da joj nije jasno iz kog razloga se Nenad Pešut sada javlja.

- Ne znam zašto se taj čovek sada javlja. On jeste Minin otac, ali nije upisan u njenu krštenicu. Mina nosi moje prezime. Bolje bi bilo da objavite moj apel da mi puste ćerku iz rijalitija, ja sam molila sve medije da objave to, ali niko nije hteo - kaže Ivana Vrbaški.

Foto: Telegraf

Kija podnosi zahtev za razvod braka, a kada je Sloba u pitanju - ima samo JEDNU želju!

Njene reči pomalo nisu jasne onima koji su slušali intervju koji je dala za Telegraf pred Minin ulazak u Zadrugu, kada se nije bunila zbog njenog učešća u rijalitiju. Uostalom, dobrovoljno je gostovala na televiziji Pink i čak je na kratko ušla i u Zadrugu, i ni tom prilikom ništa nije rekla.

Daljinac

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    24. oktobar 2017 | 09:38

    Ma,treba vas sve zajedno otjerati na neki društveno-korisni rad,pa nek' nam onda uključe kamere da vas gledamo... Besposličari i lezilebovići... Vi ste dno dna...

  • Danilo

    24. oktobar 2017 | 11:27

    Divna jedna porodica! Ja sam u tim godinama imao izlazak u grad do 01:00h.

  • Ljuba

    24. oktobar 2017 | 10:58

    Primitivno beznadezna Srpska stvarnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA