≫ 

JA BIH VAS POCEPALA! Luna pred svima održala Anđelu ČAS MORALA posle raskida sa Teodorom zbog Mine! (VIDEO)

Prijateljstvo između Lune i Anđela definitivno je puklo

  • 8

Danas su se svi zadrugari okupili oko stola i komentarisali situaciju koja se sinoć desila. Naime, reč je o svađi Teodore Džehverović i Anđela Rankovića. Njih dvoje su se jako posvađali, jer je Teodora primetila da "postoje osećanja" između Mine i Anđela.

Nakon toga usledio je buran raskid, tokom kog je Anđelo u naletu besa šokirao sve ukućane.

Danas su se u raspravu za stolom na temu raskida Teodore i Anđela uključili i ostali ukućani, prisećajući se da su Mina Vrbaški i Anđelo prvih dana rijalitija bili jako prisni. Atmosfera u sobi je postala jako napeta, a Teodora i Anđelo su upućivali jedno drugom i ne tako prijatne reči.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Na ovu celu situaciju imala je komentar i Luna Đogani, donedavno najbolja Teodorina i Anđelova prijateljica. Ona je održala čas morala Anđelu (?), pa je rekla sledeće:

- E ovako, pošto sam ja umešana u sve ovo, ja ću reći moje mišljenje sad. Za mene je nepoštovanje da muškarac, nebitno da li je raskinuo ili nije... Nebitno da li ste raskinuli pre dva sata, dva meseca ili dve godine, da dečko legne u krevet sa bilo kojom. Evo daću primer, nebitno da li je to Žiža ili Mina... Ako nekog voliš ili ako ti je do nekog stalo, takve stvari ne radiš  - bila je oštra Luna prema nekadašnjem prijatelju.

Printskrin: Youtube/ Zaduga Official

- Za mene je nepoštovanje da vidim bivšeg ili sadašnjeg dečka u krevetu sa drugom devojkom. To je jako ružno. Ja bih vas pocepala, šutnula i otišla kući. Da sam ja to videla, odmah bih otišla kući - objašnjavala je Luna.

- Replika što si tiče ovoga što je rekla Luna. Prvo taj krevet u kome sam spavao je moj, ja nisam otišao u tuđ krevet, nisam otišao kod neke devojke u krevet, nije neka devojka došla kod mene u krevet. Ta tri kreveta ste spojili svi vi, da biste ti i Sloba imali ova dva... - branio se Anđelo.

Pogledajte raspravu Lune i Anđela.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    24. oktobar 2017 | 19:19

    Samo mi nije jasno kome ta demonizovana osoba moze da prica o moralu... nek ide ispod plavog mosta tamo pripada

  • BRANKICA

    24. oktobar 2017 | 18:11

    Luna odrzala cas morala?ha,ha,hamha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha...

  • Ena

    24. oktobar 2017 | 18:34

    Safeta, ćuti. Ti si najmanje pozvana da pričaš na ovu temu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA