≫ 

Sloba progovorio o seksu sa Lunom u WC-u, a onda je ona donela odluku koja ga je baš zabolela! (VIDEO)

Zadrugari su imali različita mišljenja i komentare što se tiče uvođenja kamera u WC, o čemu su odlučivali na poslepodnevnom sastanku

  • 5

Danas je u Zadrugu stiglo pismo u kome se jasno ističe da zadrugari po pravili ne smeju ići u paru u toalet, ali zato što konstantno krše to pravili, Veliki šef je odlučio da ih još jednom upozori da to više ne rade ili će u suprotnom, ako nastave sa kršenjem pravila kamere biti uvedene i u tu prostoriju.

NEMA NIKOG, NEMOJ DA SE BRINEŠ... Pogledajte privatni seksi snimak koji je Teodora poslala Ćazimu! (VIDEO)

Onda će tamo slobodno moći tamo da organizuju sedeljke, trač partije i šta god požele. Morali su da se izjasne i dogovore da li će prestati da idu u paru u toalet ili su možda više raspoloženi za predlog da im se u toalet uvedu kamere.

- Ja ću ispoštovati to pravilo, ali ne možete samo da se hvatate za to, kao, vođenje ljubavi i seks... Po meni je glavno to što ti pušiš u wc-u! I to što tračarite! - rekao je Sloba obraćajući se Saški.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja ne tračarim! Sve što kažem tamo, kažem i ovde! - rekla je Saška.

- U pismu piše da je zbog tračarenja! Kad se ima seks to se ne čuje, nema šta da se krije! Seks ima svako ovde, i to je to - pokrenula je Luna priču o odnosima.

- Ne postoji osoba koja se nije zatvarala sa nekim u WC. Po meni je gore to što neko tračari, nego što će se čuti "a, a, u"... Po meni je to već očekivano, ako je neko mlad. Niti je zanimljivo to što će se neko ispod pokrivača je*ati, neće se ništa videti, niti ovo. Vidiš kako se mrda čaršaf, šta? Bravo  - objašnjavao je Sloba.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Ništa, ljubavi. Poštovaću, nećemo više, Slobo, voditi ljubav dok ne izađemo odavde. Moraćeš da se suzdržavaš! Poštovaću sve, samo molim vas nemojte da uvodite kamere - rekla je Luna.

Evo kako je to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veverica

    10. novembar 2017 | 17:36

    Da, u wc-u je bas vodjenje ljubavi daj bre dete je..s se po klozetima i jos se i hvalis...

  • PS

    10. novembar 2017 | 18:16

    Ko o čemu...

  • Bleja

    11. novembar 2017 | 09:09

    Kako je ova Luna promenila priču u ovako kratkom roku, neverovatno!!! Dok nije ušla Slobina keva pričala je "ovde se niko ne seksa, ja to nikad ne bih radila, jeste normalni mama i tata me gledaju" a sada "ovde se svi seksaju". Devojka jasno neće da preuzme odgovornost za svoje postupke (mlada sam boli me briga) plus ne preza od toga da povuče sve druge za sobom u probleme! Katastrofa od osobe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA