≫ 

MINU ĆU ZGAZITI, ĐEKSON ME NE ZANIMA! Anđela Veštica ušla u "Zadrugu" nikad moćnija i srećno zaljubljena! (VIDEO)

- Imam veliku tremu, ceo dan sam se pripremala za ovo. Jedva čekam da uđem! - rekla je Anđela Veštica, koja je zbog velikog interesovanja gledalaca vraćena u "Zadrugu"

  • 13

Anđela Veštica večeras se na velika vrata vratila u "Zadrugu", što će izazvati sigurno različite reakcije zadrugara! 

Priča kako voli Lunu, a ovo je PRAVA ISTINA o Slobinom odnosu sa Anom Korać, za koju još NIKO ne zna!

- Imam veliku tremu i umorna sam, i nisam ni jela, ceo dan sam se pripremala za ovo. Samo jedva čekam da uđem - rekla je Anđela

Iako su mnogi očekivali da Anđela ulazi u rijaliti da se vrati Đeksonu, ona je šokirala sve kada je rekla da je srećno zaljubljena.

- Ja sam zaljubljena i imam momka već mesec dana, otkako sam izašla, i eto hoću da se ogradim odmah. Ne planiram ništa da uradim, ta osoba unutra mi ne znači ništa u životu - bila je jasna Anđela.

Printskrin: TV Pink

A onda je otkrila i da u "Zadrugu" unosi poklone, i to specijalno za Macu Diskreciju!

- Nosim poklone Maci, pošto je ona od početka bila ok sa mnom. Ovo je iz mog džepa, čula sam da su joj pojedine "fajront pevačice" upropastile cipele, pa joj nosim čizme - otkrila je.

Printskrin: TV Pink

I na kraju sigurno tema koja je gledaoce najviše interesovala, Mina i Đekson.

- Maloj Mini neće biti dobro! Ona je jedan klošar i ja ću je zgaziti verbalno! Samo ne večeras, jer moram da se naspavam - rekla je Anđela.

Printskrin: TV Pink

- Ona jednostavno nije kriva i nije neko ko je naneo meni zlo. Samo se našla tu u tom trenutku i ovim putem joj se javno izvinjavam. Pružiću joj ruku večeras kad je budem videla - rekla je Anđela o Jeleni Golubović na temu brutalne tuče u kojoj je fizički nasrnula na nju u spavaćoj sobi, nakon čega je udaljena iz "Zadruge".

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fiko

    12. novembar 2017 | 00:19

    Pink je sam sebi ovim vraćanjem Andjele Veštice omču stavio. Mislim da posle ovoga ne da neću gledati Zadrugu... nego ću sa slašću obrisati Pink. Hvala Bogu pa ne koristim kablovsku pa me nemogu uslovljavati da ih imam!

  • Rudolf

    12. novembar 2017 | 00:03

    Izvinjava se Jeleni što je vukla za kosu. To ti je ono dodji da te izudaram pa izvini nisam namerno... Kakav providni scenario produkcije koja je željna svadja, tuča, krvi i to sve zbog gledanosti. Užas, prestajem da gledam!

  • SM

    12. novembar 2017 | 00:09

    Pink je zgazio sebe. Pravilo je da nema pravila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA