≫ 

Luna progovorila o Slobinom seksu sa Kijom, rekla KOLIKO dugo nisu spavali, pa pomenula i njenog novog dečka! (VIDEO)

- Kad se smiri ona će verovatno da se iskulira - rekla je Luna o Kiji

  • 54
Printskrin: TV Pink

Luna Đogani sinoć je ukućankama pričala o vezi sa Slobom Radanovićem, a u razgovoru je otkrila detalje o kojima do sada nije pričala.

Rekla je da su njih dvoje bili zajedno pre nego što je to bilo ko od njih zvanično potvrdio, a onda je počela da priča o Slobinoj još uvek zakonitoj ženi Kiji Kockar, a prokomentarisala je i to što Kija ima novog dečka.

KONAČNO SNIMAK! Pogledajte kako se Luna ponašala kada je videla rođaku Editu i šta je rekla Slobi! (VIDEO)

Međutim, većina Luninih reči Kiji se sigurno neće svideti, kao i onima koji ne podržavaju Lunu u tome da ona nikome ništa nije uzela.

- Da je on bio srećan sa njom i da je voleo ja ne bih u životu... On je dečko bio nesrećan i to je istina! - rekla je Luna.

Nakon toga se osvrnula na nekoliko situacija među njima na koje sada drugačije gleda.

-  Izašli smo sa žurke i on meni kaže: "Tvoja mama mi je svašta rekla, ja sam u šoku..." On se tresao, bio je bled! Rekao mi je "ispao sam najgori, ti znaš dobro, Luna, kakav sam ja. Znaš šta ti i ja imamo, jer to ljudi ne znaju, jer smo se celo to veče ljubili i šta već. Ja ne mogu da dozvolim sebi da me neko tako...da se ja tako osećam. Najbolje je da ti i ja više nemamo ništa". Ja sam ga pitali da li je siguran, on kaže "da". Ja se okrenem, odem, sela sam na njegov krevet ovde, tu je bio njegov duks, vojnički... A ja "natukana" svim i svačim, samo da budem dobro. Ja sedim i plačem... Plačem kao da mi je umro neko! On je došao i dan posle toga ignore! Ne pričamo, ne gledamo se... Bukvalno smo se kulirali, a užas koliko je to bilo teško! Legnemo u krevet i do 8 ujutru se gledamo. Čita knjigu, a gleda u mene - sećala se Luna.

Foto: Telegraf

- Sloba i ja smo imali foru da idemo da peremo zube zajedno da bismo bili zajedno. Ja sam udarala jer ne mogu da budem sa njim! - rekla je Luna.

- Onda pitanja... Pa on kaže da voli ženu, pa čestita godišnjicu... A ja sve znam, da nije istina, al' moram da ćutim zbog njega! Ja kao debil ustajem i kao ja njega volim, a on ništa...

Tačno je, prevario sam devojku sa Lunom: Gastoz konačno priznao da je bio sa zadrugarkom, pa otkrio još šokantniji detalj!

- Kad se smiri ona će verovatno da se iskulira, ko zna šta se dešava napolju - pomenula je Luna Kiju.

Jedna od učesnica pitala je da li je Kija varala Slobu, a onda je Luna odbrusila:

- Ma, jok i nije! Nisu imali seks godinu dana i baš je ona sedela i... - rekla je Luna.

Na to je Ana Korać rekla da je videla slike, da Kija ima novog dečka (misleći na Crnogorca Andriju Lazovića), na šta je Luna rekla:

- To ona namerno radi! Da l' stvarno misliš da ima nekog? Pri tom, to mi je odvratno! Ja bih nju poštovala više da se samo sklonila i rekla jebi ga... Ona je bila svesna da taj brak ne valja. Ajde i to, nema veze, nego šta je sve izjavljivala. Ti se vučeš po novinama, pljuješ, mama ti se javlja... Meni je to odvratno! Ja da sam na njenom mestu ja bih se kao dama povukla - rekla je Luna.

Foto: Telegraf

- Ma, vidi, nebitna mi je kao ovaj stub ovde! Ja njoj ništa nisam uzela. To se desilo - rekla je Đoganijeva koja očigledno smatra da ništa pogrešno nije uradila.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dora

    17. novembar 2017 | 09:55

    Bezi dijete kuci ne blamiraj se vise. Dno! Kukala ti majka.

  • Zoran

    17. novembar 2017 | 10:10

    Luni je bolje da se zavuce u misiju rupu od sramote.Usla je u zadrugu i osramotila se samo tako.Pokazala je sve sto jedna devojka ne treba da bude.Nije mi jasno ko moze da podrzava javno tako uzimanje necijeg muza.Pa ako i nisu imali dobar brak trebali su oni sami to resiti u cetri zida.Luna nema osnuvnu kulturu nema nikakvo obrazovanje.Naziva samu sebe blogerkom.Ni lepote a ni pameti.Cega se pametan stidi budala se ponosi.

  • Dani

    17. novembar 2017 | 10:07

    Prespavala je ceo dan glumeci da je bolesna i od jednom euforična sebe opet opravdava. Pa zasto pominje vise Kiju kad joj nije bitna. Sloba pa neka resava ako uopste nesto zna i ima nesto u glavu. Bitno da su ispostovali sve sto su se dogovorili sa Anabelom pre ulaska u zadrugu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA