SPREMA SE NOVI HAOS: Zadrugar odao prijatelja zbog poziva i tvrdi da je, posle Slobe, još jedan učesnik prevario suprugu u rijalitiju! (VIDEO)

Posle ovoga će leteti perje u "Zadruzi"

  • 2

Koliko su čvrsta prijateljstva u "Zadruzi" najbolje pokazuje primer Baneta Čolaka, koji je, da bi dobio poziv kući, ispričao Drvetu mudrosti da misli da su Janjuš i Ana Korać imali seks.

Još jedan par u Zadruzi! Evo ko je završio u krevetu i imao nežnu akciju ispod pokrivača! (VIDEO)

Bane se nije mnogo dvoumio i ocinkario je košarkaša.

- Dok smo bili u krevetu, Bora mi kaže: "Vidi, nema Janjuša i Ane u isto vreme". Izašao sam napolje da pušim, obišao celu Zadrugu, i nisam video ni njega ni nju nigde. Posle pet minuta smo ih videli kako se vraćaju, pa ne bismo da grešimo dušu, ali deluje nam da se nešto dešava između njih. U blizini farme sam, tamo gde nema kamera, video dečka iz obezbeđenja, i pretpostavljam da szu njih dvoje bili baš tamo, i da je momak iz obezbeđenja došao do njih da proveri šta se dešava - rekao je Čolak, koji je stalno zapitkivao da li može da dobije poziv, pa je odrukao i svog druga Boru.

Printskrin: TV Pink

- A druga tajna glasi da je Bora ubio kokošku dok smo radili šupu - ispričao je Bane.

A ovo je Bane otkrio o Janjušu, Ani i Bori:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA