≫ 

Ovako se Kija zabavljala sa novim dečkom i PRE nego što ju je Sloba prevario u Zadruzi! (VIDEO)

Kija i Andrija družili su se u Budvi u julu mesecu, barem ako je suditi po datumu kada je objavljen kratki video koji ćete videti

  • 49
Foto: Privatna arhiva

Kristina Kija Kockar od sredine oktobra u vezi je sa momkom Andrijom Lazovićem iz Budve.

Kako smo 23. oktobra ekskluzivno objavili, reč je o dečku sa kojim je Kija bila pre punih 6 godina, leto pre nego što je upoznala Slobu Radanovića i otpočela vezu sa njim.

Kiji pustili snimak na kom Luna histeriše zbog nje, a onda je Slobina žena prvi put upotrebila reč LJUBAVNICA i zapušila im usta! (VIDEO)

Međutim, već dugo se spekuliše da li su Kija i Andrija nešto imali i pre nego što ju je Sloba prevario u "Zadruzi", u šta i Radanović sumnja otkako je sa Kristinom u "Zadruzi" razgovarao o Andriji i o tome kada i gde su se upoznali, kada i gde su se poslednji put videli i kako su po drugi put započeli vezu.

Foto: Telegraf

Jedan snimak možda dokazuje da se Kija i Andrija jesu viđali ovog leta, tačnije u julu mesecu, ako je suditi po datumu kada je video objavljen, a to je 25. jul.

Pogledajte zajednički snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lara

    24. novembar 2017 | 22:11

    Radanovici mozete da pricate sta hocete mi vec imamo sliku o Kiji i niko je ne moze ugroziti. A njega ne opra niko i nista zato bolje je ucutite se imate Djogaje pripremajte se za njih ali pazite se oni samaraju, gledali ste kako mala samara vam sina.Znam ponosni ste!

  • Jeca

    24. novembar 2017 | 19:05

    Ovaj snimak nista ne dokazuje! Sama je rekla da ga je videla letos kada su ona i Sloba bili u Budvi! Umesto da kopate po profilima svih njenih prijatelja, pozabavite se time da ju je muž javno prevario na televiziji i da ima redovno odnose sa ljubavnicom u WC-U!!! Dno dna!

  • Srbijanka

    24. novembar 2017 | 18:23

    u ovo mogu da poveruju samo ljudi kao sto je Sloba sa IQ 30, nemoguce da covek koristi mesecima istu kosulju za slikanje, ko podrzava Slobu i Lunu, zasluzuje da se i njihovom detetu desi isto. KIJA NAPRED

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA