Kiju pitali kada je poslednji put oralno zadovoljila Slobu, ona iste sekunde odgovorila mrtva ozbiljna i BRUTALNO slagala! (VIDEO)

Kija je nastavila bezobraznu igru koju je započeo Bane Čolak

  • 13

Dok su obavljali posao u fabrici, Bane Čolak došao je na ideju da igra novu igru sa zadrugarima, pa umesto standardne igre istine započne nesvakidašnju igru laži. 

Luna je imala seks s pola grada, ona je bruka, dno dna! Zorica Marković na skandalozan način izvređala Đoganijevu, a onda je oplela i po Slobi!

Bane Čolak je započeo igru, a već na samom startu počeo je oštro i postavio konkretno pitanje Kristini Kiji Kockar.

- Kija, kada si poslednji put popu*ila Slobi? - pitao ju je Bane.

- Sinoć u WC-u - uzvratila je Kija ozbiljnim glasom, zbog čega je dobila aplauz. Naravno, ubrzo su svi počeli da se smeju, a igra je nastavljena u istom stilu.

Printskrin: TV Pink

Kija je zatim postavila pitanje Matoroj: "Koliko voliš Sanju?", a evo šta je ona odgovorila:

- Sa njom sam iz koristi.

Igra je nastavljena, usledilo je pitanje za Anu: "Da li si imala analni seks i kada u Zadruzi?", a šta je odgovorila pogledajte od 2:43:

Dakle, da napomenemo, zadrugari su smislili da se igraju Igre laži umesto Igre istine, kako bi im brže prošlo radno vreme u fabrici, pa su i njihovi odgovori u skladu sa time.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IGRA ,, LAZI''

    13. decembar 2017 | 17:17

    Ocigledno je da ne gledate pazljivo Zadrugu.U pitanju je igra ,, Lazi''. Odgovori trebaju biti SUPROTNI od istine. Bane je prvi zapoceo igru upitavsi Kiju kad je poslednji put imala oralni seks sa Slobom. Ona treba da odgovori suprotno od istine itd. Znaci, pravi odgovor je ,,odavno'' a ona je ispravno odgovorila u ovoj igri.Ne brinite vi za Kiju brinite za ovu lencaru koju izdrzava TV Pink Slobu. Sloba je zasluzio da ga izbace jer nije slomio ruku pri radu - vec od besa.

  • Safa

    13. decembar 2017 | 16:18

    Na muci se poznaju junaci,bravo Kijo sto nisi poklekla i pustila da te mi sazaljevamo.

  • Realno

    13. decembar 2017 | 16:59

    Ukinite ovaj sund !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA