≫ 

OBOŽAVALI SU SE! Evo šta je Kija Kockar pre dve godine govorila o Slobi, a šta Radanović o Kristini! (VIDEO)

Kristina Kija Kockar bila je velika podrška Slobi Radanoviću u Pinkovim Zvezdama

  • 16

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović već mesecima su u centru medijske pažnje zbog svega što se desilo u "Zadruzi". Iako više nisu zajedno, pre dve godine situacija je bila skroz drugačija. Sloba i Kija bili su zaljubljeni tada do ušiju, a Kristina je svom tadašnjem dečku, kasnije suprugu, pružala veliku podršku Radanoviću dok se takmičio u "Pinkovim zvezdama".

Imao je 110 kila i obožavao je Kiju! Pogledajte kako su se Sloba i Kristina ponašali dok je on bio anoniman, i to u društvu njegovog oca! (VIDEO)

- Ja imam veću tremu od Slobodana. On je zatvorena osoba i ne pokazuje u tom smislu da mu je frka. Verujem da jeste. Trudim se da buem u publici da bi me on video i da bih mu pomogla što se tiče treme i on se okrene prema meni i otpeva mi pesmu. Lakše je i njemu ali i meni - rekla je svojevremeno Kija i dodala:

- Što se tiče priprema za nastup u "Pinkovim zvezdama", Slobodanu biram bukvalno sve ja.... Slušam me. Kada me jednom nije poslušao, kada je video šta je uradio, nakon toga bez pogovora me sluša - ispričala je Kija.

Printskrin: Youtube/Pinkove zvezde

To je potvrdio i Sloba.

- Devojka mi pomaže da biram pesme. Kada mi ona pomogne da izaberem pesmu, ja sam prolazio direktno - rekao je Radanović.

Pogledajte priču o Slobi Radanoviću:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ko tebe hlebom ti njega kamenom

    14. decembar 2017 | 23:07

    Naravno, Kija ga je podrzavala , gurala, pomagala na sve moguce nacine,proputovao sveta zahvaljujuci njoj, izasao iz anonimnosti zahvaljujuci njoj a on joj vratio na najmizerniji nacin. Nije morao da ostane s njom ako je ljubav nestala ali je mogao i MORAO da se razidje s njom na civilizovan nacin a ne da je ponizi pred milionima ljudi pa nastavlja bez ikakvog srama i dalje to da radi. Cmace se i seksa sa ljubavnicom pred njom, iznosi lazi o njihovom braku a samo pre par meseci se sa tom zenom vencao i pred Bogom. Nista njemu nije sveto ali kako sejes tako ces i poznjeti.

  • mira

    14. decembar 2017 | 22:24

    Koliko je samo preslatka

  • king

    14. decembar 2017 | 22:54

    Brutalna je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA