≫ 

Luna je kriva, njih dvoje neće ostati zajedno: Kija konačno otvorila dušu nakon što su je napali da ne govori istinu o Slobi i Đoganijevoj! (VIDEO)

- Stvarno nisam došla da pričam o seksualnom životu kao što je on pričao - poručila je Kija

  • 16

Dok su radili u fabrici, zadrugari su kritikovali Kiju zato što ne govori istinu o Slobi i Luni, a ona im je odgovorila da ne želi da ukanali svog muža.

Šta to Luna krije od Slobe? Radanović umirao od želje da čuje šta je pričala sa Anabelom, a Đoganijeva ga oduvala! (VIDEO)

- Pravim se da sam jaka, i kada nisam. Sarkastična sam kada pričamo za stolom, jer je tako bolje nego da odgovaram psovkama - počela je Kija, a onda se umešala Viktorija:

- Ne govoriš istinu. Odgovaraš ono što se očekuje od tebe, da bi ostavila utisak snažne osobe.

Printskrin: TV Pink

- Pitanja su neka koja su vezana za privatan život, i stvarno nisam došla da pričam o seksualnom životu kao što je on pričao. Ne mogu da dajem konkretne odgovore jer bih njega ukanalila, neću da se spuštam na taj nivo, kao što on to radi - ispričala je Kristina i zatim konačno spomenula i Lunu.

Printskrin: TV Pink

- Ona ima 21 godinu, i to je kod nje zaljubljenost, nemam ja problem sa njom, imam sa njim. Kriva je ona na svoj način ali to sada nema nikakve veze. On je taj koji je to uradio, i ja sam rekla da o toj situaciji mislim sve najgore, tri puta sam ustala pred svima i rekla da ta njihova veza neće opstati i stojim pri tome i to je to. Vi nemate pojma koliko sam ga ja volela. Koliko sam ga uzdizala, žao mi je zbog njega, žao mi je što se promenio. Problem je u tome što on i dalje ne shvata šta je uradio, ja ga poznajem, to je problem - izjavila je Kija.

- Nije poenta bila da on uđe u rijaliti, nego ja. Kao što znate, trebali smo zajedno da uđemo, njega su ucenjivali da on uđe, da bih ja ušla - otkrila je Kija.

Evo šta je Kija ispričala o Slobi i Luni:

Kija o Slobinoj majci i razvodu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    15. decembar 2017 | 13:05

    I šta je rekla da nije istina? Rekla je ono što smo svi mi normalni i mislili. I Luna je kriva ali je Slobodan veći krivac u ovoj priči!

  • Moi

    15. decembar 2017 | 14:09

    Tacno je sve sto je rekla Kija. I to vecina naroda, nas nepoznatih i misli.Pa na sta bi licilo, aman ljudi da i Kija pocne da prica o svom seksualnom zivotu sa Slobom? Pa nije ona nenormalna kao Sloba. A Luna i njen ljubavnik ostace zajedno ali ne duze od pet godina.

  • Niki

    15. decembar 2017 | 14:56

    Dok Anabela nema ama ni trunku obraza. Bravo Kija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA