Što je Mina manje važna od Lune, zar treba sa bombom da odem u Šimanovce? Majka maloletnice očajna jer ne može da vidi svoju ćerku!

- Ja svoje dete ne mogu da vidim! Ali ako neko važan dobije ešerihiju, njoj mamu dovedu - izjavila je Minina majka Ivana Vrbaški

  • 14

Minina majka Ivana Vrbaški kaže da je očajna jer joj produkcija ne dozvoljava da vidi svoju ćerku koja ponovo prolazi kroz razne faze histerije i depresije.

Nije skinuo ni cipele ni kapu! Snimak novog seksa Đeksona i Mine šokirao sve, internet se usijao od komentara! (VIDEO)

- Moja ćerka je ovih dana psihički loše. Histerična je, bila je isečena. Niko me iz produkcije nije pozvao kad je bila povređena. Ja sam molila da mi dozvole da je vidim, želim da razgovaram s njom, da joj pomognem  - izjavila je Ivana za "Kurir" i dodala da je spremna na sve da bi videla svoju ćerku.

Mina u suzama priča o svojoj majci:

- Nekim učesnicima dozvoljavaju da vide porodicu i da kontaktiraju s njima. Zar se tako pravi razlika? Neki su nevažni. Šta treba da uradim? Da odem sa bombom u Šimanovce, da napravim skandal? Pa posle svega, spremna sam i na to  - poručila je Minina majka i dodala da ju je najviše zabolelo što je Luni, čim se razbolela, omogućeno da se vidi sa svojom majkom Anabelom.

Foto: Telegraf

- Ja svoje dete ne mogu da vidim! Ali ako neko važan dobije ešerihiju, njoj mamu dovedu. Što smo mi manje važni? Zar se tako pravi razlika? Nemam komentar, jadno i bezobrazno - zaključila je Ivana Vrbaški.

Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    17. decembar 2017 | 16:30

    Svaki ti cast sve si u pravu fuj produkcijo?

  • Sara Savic

    17. decembar 2017 | 21:14

    A, to je Luna mamino dete, maza ! Mina ko je ona svojoj majci, greota? To što je dete u problemu, šta ima veze. Greota da moli za mamu, čija joj zaista pomoć treba uz koju stručnu osobu.Luna hirovita razmažena a Mina u jako ozbiljnom problemu. Nije fer, ružno.

  • Dani

    17. decembar 2017 | 17:30

    Bravo za Mininu majku. Jos mnogo ljudi se bunilo po tom pitanju ali produkcija radi po reziji i ne odustaje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA