40 minuta mu skakala po živcima! Nena izludela Baneta, izgazila mu garderobu, ispolivala ga, a onda ga skinula do gole kože! (VIDEO)

Ni ostali zadrugari nisu mogli da veruju na šta je Nena spremna, a u jednom momentu je reagovalo i obezbeđenje

  • 2

Svađa je počela dok su svi u "Zadruzi" sedeli za stolom i jeli, a Nena je provocirala Baneta sve dok se on nije potpuno iznervirao.

Bio sam u njoj kad si se ti okrenuo... Bane otkrio SVE detalje seksa sa Nenom, Janjuš i Ana Korać ostali u šoku! (VIDEO)

- Skloni mi se s ku*ca! Mrš! Skloni se od mene! Smrdiš, ološu, beži od mene! Nemoj me napadati, budalo jedna! - vikao joj je kad nije mogao da je se otarasi.

Nena nije odustajala, pa je išla sve vreme za Banetom oko stola, provocirala ga i dalje, a onda ga vukla za uši.

- Skloni se, pusti dečka da jede! - pobesneo je Miki Đuričić, a Bane je na to rekao: "Šta je ovo, je l' ovo dozvoljeno, da me vuče za uši?!".

Printskrin: TV Pink

Na kraju je Đekson odlepio, skočio sa stola i uzeo Neni flašu vode kojom je htela da zalije Baneta. Nena i dalje nije odustajala, pa je uletela u sobu i zalivala Baneta dok je ležao.

- Nećeš ti meni psovati mamu! Je*em li ti, sve ti je*em ja! E, sad će da me zapamti! - ponavljala je stalno dok je šetala po kući na štiklama.

Printskrin: TV Pink

Kasnije je zalila Baneta vodom, i to dok je ležao ispod jorgana.

- Bolje nisi ni zaslužio, smrdljivko smrdljivi. Samo ću malo obrisati noge o tvoje stvari, pošto sam se izmokrila - rekla mu je.

- Vidiš, mama, kad mi neko opsuje majku, ja to tako radim! Ti ćeš meni bolesnu majku... - rekla je u kameru, pa obrisala noge o Banetovu odeću u garderoberu.

Kasnije je golišav šetao po sobi, jer mu je odeća bila mokra, a Neni ni to nije bilo dovoljno...

Printskrin: TV Pink

Pogledajte snimak i svađu koja je trajala čak 44 minuta!

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    23. decembar 2017 | 08:15

    Ko je uopšte dao zeleno svetlo Jeleni, Saški i Neni da mogu ovako neurotične da budu u rijalitiju??? Prosto mi je neverovatno da ovakva bića postoje, zla, kreštava, alava, pakosna....brukaju ženski rod...pozivaju se na nasilje nad ženama, treba ih upozoriti jer ovo je izrugivanje pravim žrtvama nasilja. One sprovode nasilje u kući nad pripadnicima oba pola. Sve tri su zlostavljači. Odvratno za gledanje, slušanje....

  • Ivan

    23. decembar 2017 | 21:24

    Mozda bi i bilo nasilje nad zenama kad bi je stapkao sa zemljom. Ali brate niko ne bi trpeo ovakvo zlostavljanje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA