≫ 

60 minuta svađe i iznošenja prljavog veša! Kija i Sloba se nikad gore posvađali pred Lunom, ona izgovorila stvari koje NIKAD nije rekla! (VIDEO)

Jutros pred zoru desila se najžešća i najduža svađa između Kije i Slobe, od njenog ulaska u "Zadrugu"

  • 25

Nakon Igre istina Kija Kockar, Sloba Radanović i Luna Đogani sedeli su i pričali u spavaćoj sobi. Čudno bi i bilo da nije došlo do svađe, pošto Kija i Sloba nikako ne mogu da sede zajedno a da ne počnu da čačkaju i podbadaju jedno drugo.

Sinoćna svađa, ili jutarnja, pošto se dogodila oko 5 ujutru kada su se pogasila svetla u spavaćoj sobi, počela je time što su Kija, Sloba i Luna rekli da bi, da su u Americi, imali rijaliti kao porodica Kardašijan.

- Majko moja... Da sam znala da će ovo da mi se desi u životu... Pogotovo ne od strane njega - rekla je Kija.

- I ja isto. Ja da sam znala sigurno ne bih ušla. Jao, Bože! Napravila sam od svog života špansku seriju - rekla je Luna.

- Ali, znaš šta... To što si ti uradio nikad neću oprostiti, to stoji. Ali, učinio si mi uslugu, pravo da ti kažem. Na više polja. Ne znam šta da ti kažem... - rekla je Kija.

- Pevaću ti svadbu džabe - rekao joj je Sloba.

- Eto! - smejala se Luna.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Uopšte ne mogu da zamislim da se udam ponovo - rekla je Kija.

- Šta, ne bi se udala za Andriju? - zanimalo je Lunu.

- Udala bih se, ali ne bih bila u tom fazonu "jao"... Prošla sam to - prokomentarisala je Kija.

- Ja sve moje drugarice savetujem, nađite dobre momke za ženidbu - ubacio se Milan.

- On je baš dobar, za njega svaka treba da se uda... Jesi ti normalan? - pitala ga je Kija.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja baš mislim da jesam i da treba - rekao je Sloba.

- A, čekaj, ja sam kriva... - rekla je Kija.

- Imao si izlaz, mogao si da kažeš, a ne "ne, ne, ja ne mogu da zamislim bez tebe..." Nema opravdanja, nikad neću naći opravdanje! Uvek ću te pljuvati za to. Nije normalno... Da ja sedim sad ovde sa tobom i sa njom, to nije normalno! - rekla je Kija.

- Meni će to uvek biti bolna tema zato što me je izdao. Čini on dobre stvari, nije on loš, ali što se tiče ovoga - to ne može da se opravda. Obeležio me za ceo život. Ti uopšte nisi svestan šta si uradio... - dodala je Kija.

- I mene je - dodala je Luna.

- Ja jesam svestan - rekao je Sloba.

- Kad si ti došla bio je svestan. Plakao je kao... U životu nisam videla da muškarac može toliko da plače - rekla je Luna.

- Ajde, tvoje ponašanje sada... - počela je Kija.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Je*i ga, ti ga peckaš, on se brani - počela je blaga rasprava između Kije i Lune.

- Ma ima oči da mu iskopam... Ali neću. Nema potrebe bilo ko njega da brani - odbrusila je Kija.

- Znaš šta ja mislim... Njih dvoje se izderu, izvređaju se, i posle 2 minuta i jednom i drugom bude žao! On hoće da umre kad se izdere na nju - rekla je Luna.

- Ko hoće da umre? Šta lupaš gluposti? On da ima trunku savesti ranije bi uradio neke stvari. Nemoj da ga braniš - rekla joj je Kija.

- Bog sve vidi - rekao je Sloba.

- Šta ti to znači? Ne postoji nijedna stvar koju sam ja uradila da mi vratš ovako! Ja sam putovala, a mi smo bili bliži nego neki ljudi koji žive zajedno. Ti dobiješ pi*ku i posle 7 dana možeš tako nešto da uradiš, a 5 meseci pre toga venčamo se u crkvi - rekla mu je Kija besno.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja nisam dobio nikakvu pi*ku - odgovorio je Sloba.

- Meni nije glupost kad mi ti kažeš "idi kod svoje mame, neka ti ona spremi ručak" - dotakli su se i te teme.

- Ti dobro znaš zašto sam ja to komentarisala i upravo se ispostavilo kao tačno. Ti si težak edipovac, treba majka da ti dođe i da blagoslovi da bi ti prevario svoju ženu! - odbrusila je Kija.

- Prenosiš vodu na svoju vodenicu! Odvojila si me od roditelja, ja se nisam čuo ni sa kim od familije sa kojom sam bio ovakav! - besneo je Sloba.

- Možeš da opravdaš nešto, ali ne možeš da podržiš. Kad budeš imao dete i kad ga podržiš, ono neće znati u čemu je greška, razumeš? - nastavila je Kija.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Rekao si da te boli ku*ac što si ukanalio sve oko sebe, bravo. To sam htela da čujem, da te boli ku*ac - rekla mu je Kija.

- Koga sam ukanalio? Najviše sam sebe ukanalio - pitao je Sloba.

- Je l' ti mene sad zaje*avaš?!  Hoćeš da svi kolektivno sad pustimo suze zbog tebe? - postala je sve žešća svađa.

- Ajde, popišaj se po meni, popišaj se i pose*i se i ti budi pobednik - rekla je Kija nakon 50 minuta prepiranja.

Svađa je nastavljena:

Sloba je besan sa Lunom izašao napolje, dok je Kija pričala sa Miljenom u dnevnoj sobi. U jednom trenutku, kada je ušao u kuću, Sloba je pomenuo i Andriju.

- Bitno mi je i to što si mi prećutala 26. jul, kad si bila sa Andrijom. Zato što sam možda i tad pravljen majmunom - rekao joj je Sloba.

- Ne, ti si jadan! Udaraš na moj moral! Vrlo dobro znaš da te nikad nisam prevarila! - iznervirala se Kija.

- Kažeš mi da je to sestra tvog druga, ja nađem poruke, gde ti pišeš da hoćeš da joj svr*avaš po guzi! O čemu ti pričaš?! - iznervirala se Kija i pomenula devojku sa kojom se Sloba dopisivao.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stvarno nisam pametna

    23. decembar 2017 | 14:49

    Meni je Kristine Kockar iskreno žao. I smatram da je to ljudski. Teško mi je gledati ljudsku patnju, a da se ne saosećam.

  • Groficaofica

    23. decembar 2017 | 13:27

    Au,kakav covek...sta je sve radio dok je bio u braku! Em Edipovac em preljubnik,pa explicitne ( vulgarne) poruke,mazohista...ko zna sta ce jos isplivti

  • Djole

    23. decembar 2017 | 14:37

    Lunina recenica je hit, haha.. Da je znala da ce ovo da joj se desi ne bi ni ulazila, haha. A ona dramatrugija,divljanje, histerisanje, plakanje"ja sam se zaljubila, ja Slobu znam od ranije, ja sam ovde usla sa emocijama"... To nista, nista i Anabelino pitanje kad je prvi put usla da li je gej, nista sto je Luna rekla da se Mirko Gavric pali na Slobodana, Mirko je njoj prijatelj, oprostice joj, nista ni sto konstantno ogovara Kiju,nista ni to sto je Slobodan posle divljanja dobio sansu da radi u fabrici ali mu Luna nije dozvolila, jao kako da bude u istoj prostoriji sa zenom. Da li se zbog Mirka Gavrica ne pustaju ti klipovi da bi se zastitili Luna i Slobodan? Gledaoci nisu ni slepi ni gluvi jos manje glupi, sve to ide na cast produkciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA