• 30

Ko koga voli, kome je svega dosta i ko će prvi popustiti... Sloba u provodu sa Kijom i Lunom, ovaj snimak izazvao je rat komentarima na internetu! (VIDEO)

Snimak iz kockarnice je prouzrokovao veliku raspravu između fanova Lune i Kije

  • 30

Posle svega što se dogodilo u trouglu Sloba - Luna - Kija, veoma je zanimljivo posmatrati njih troje kako se zajedno provode a snimak iz kockarnice je izazvao lavinu oprečnih komentara na internetu.

Gagi Đogani prvi put o seksu Lune i Slobe pred kamerama, o kojem bruje milioni! (VIDEO)

Tokom nepunih 13 minuta koliko traje ovaj video, i Sloba i njegove "žene" su prošli kroz nekoliko promena raspoloženja, a čini se da je podjednako neugodno i Luni i Kiji.

Kristinini fanovi su ubeđeni da je ovo sve njena taktika i da ona na ovaj način pokušava da poremeti romansu Slobe i Lune, dok obožavatelji Đoganijeve smatraju da je Luna dokazala koliko je sazrela, i da joj Kijino prisustvo više ne smeta...

Uostalom, pogledajte video i procenite sami:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Komentari

  • Safa

    Kaze Andrija"Ma ja i ti smo lagani, ti to znaš".Mislim da nema ljubavi izmedu Kije i Andrije vec je u pitanju neki dogovor.

  • Ana

    Luna je top djevojka.Desila joj se ljubav.Ali je iskrena! Luna i Sloba💙

  • Ivana

    Nekada stvarno deluje kao da ke dogovor ..Kad gledas njihove svadje izgledaju kao svadje supruznika a i brzo se pomire ...Ne mogu da budu ljuti jedan na drugo dugo ..Sve mi se cini da su oni stvarno najbolji drugari koji su se dogovorili za ovo bar da zarade vec kada im je brak propao

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima