≫ 

Ćerku nisam poslao u logor, ako ovako nastavite rijaliti neće dugo trajati! Gagi Đogani pobesneo zbog Lune i Slobe! (FOTO)

- Ako nastavite da ovako mučite ljude glađu i vređate porodice zadrugara, rijaliti neće dugo trajati! Nekome će pući film u Zadruzi i onda "the end" - poručio je Gagi

  • 63

Luna Đogani danima se žali na to da nemaju šta da jedu, te da su uslovi u kojima žive u "Zadruzi" loši i nepodnošljivi.

Iznervirana i zbog napada Saške Karan koji se dogodio po Saškinom povratku u Zadrugu, Luna je prethodne noći stajala na kapiji želeći da napusti rijaliti.

Njen otac Gagi Đogani revoltiran je svime što je čuo od strane Lune, pa se na društvenim mrežama oglasio prilično žestokom porukom.

Tvoj tata je hteo da me unakazi! Saška Karan vrištala na Lunu čim se vratila, Đoganijeva u suzama odletela na kapiju: IDEM KUĆI! (VIDEO)

Gagija je posebno pogodila ta situacija, pa se oglasio na društvenim mrežama i poručio sledeće:

- Luna i Sloba gladuju drugi dan! Strašno! Tri dana se priča o gladi! Oni ništa!!! Ja nisam poslao dete u logor! Sram vas bilo/ sve za gledanost! U zatvoru su bolji uslovi! A za Božić da gladuju! Sramota! Ako nastavite da ovako mučite ljude glađu i vređate porodice zadrugara, rijaliti neće dugo trajati! Nekome će pući film u Zadruzi i onda THE END.

Printskrin: Facebook

Šta vi mislite o Gagijevoj poruci i o uslovima u kojima žive učesnici Zadruge?

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    8. januar 2018 | 12:19

    Kako ostali ne umiru od gladi? Pa sposobni su! Kupe namirnice da spreme obrok, pametno raspolazu, a jos su im umeli tonu hrane! Umeju i sami da operu kosu, ne daju pare na alkohol i njima je lepo! Ne cudi me , od ovakvih roditelja, оvakav produkt

  • Milan

    8. januar 2018 | 12:13

    Stalarka

  • Lili

    8. januar 2018 | 12:11

    Sta ocekujete od nepismenog Gagija Lepo su on i Bukva vaspitali dete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA