Maca i Bora se prvo mazili, a onda se posvađali na krv i nož! Diskrecija odlepila, na kraju priznala šta mu je SVE RADILA! (VIDEO)

Posle ljubavi su se izvređali, a kad je Bora ustao i otišao od stola, Maca je poludela i ishisterisala

  • 3

Maca Diskrecija i Bora Santana posvađali su se na krv i nož, a pred svima su pljuštale najgore uvrede. Sve je počelo kada je Maca odbila da sarađuje sa njim na projektu...

Uzmi vremena za mene... Nikad objavljena poruka Macine majke koju je ona odbila da uzme, reči cepaju srce! (FOTO)

Maca je prvo prišla Bori i počela da mu tepa i da ga mazi...

- Ona je rođena za šamare. Samo je treba tući. Ona voli kad je biju - rekao je Bora.

- Volim kad me biješ iz ljubavi...u seksu. Bičuj me. Kako si mi sladak... Najlepši čovek kojeg sam imala - govorila mu je Maca na uvce.

Printskrin: TV Pink

- Onda kakve si ti to imala kad sam ti ja najlepši, majko mila! Da se prekrsti čovek - rekao je Bora i svi su počeli da se smeju.

- A ja? - radoznala je bila Maca.

- Ti si top, ja bolju ribu nisam imao u životu - rekao joj je.

Međutim, ljubav nije dugo trajala. Maca i Bora su se vrlo brzo osvađali.

- Ti si debil devojka, nevaspitana, nekulturna, gledaš samo svoje dupe, samo da tebi bude lepo - rekao je Bora Maci, a kada je on ustao i otišao od stola, ona je poludela.

- Što bežiš? Slušaj me, ovo je poslednji put da tako odeš, da tako sa mnom ne razgovaraš... - odgovorila mu je Diskrecija.

- Šta imam s tobom da razgovaram, jesi ti normalna?! - iznervirao se Bora.

Printskrin: TV Pink

- Je l' tako? Ovo je poslednji put da tako pričaš sa mnom, da se tako pro*eravaš pred svima! Svaki dan ista priča... On sa mnom neće da priča.... Ne možeš mu pomoći. Sad si progovorio sa mnom i nikad! - rekla je Maca, koja je otišla da razdvoji njen i Borin krevet preteći kako neće više progovoriti sa njim.

Printskrin: TV Pink

- Mrš, debilčino! Dobro su ljudi rekli da me ne podnosiš! Ni ja tebe ne podnosim od danas! Jesmo, imali smo seks sto puta! I pu*ila sam ti ku*ac i sve! Jesam! I jela sam ti go*na! Pričajte šta hoćete! - vikala je besna Maca.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AH

    9. januar 2018 | 16:37

    Bjezi Maco od ovog nasilnika i prevaranta, ti si jaca bez njega.

  • Maki

    9. januar 2018 | 20:09

    Neshvatljivo mi je da ženska osoba sebe toliko može da ponizi, moli za malo nežnosti, pažnje, ljubavi, a zauzvrat dobija zlostavljanje, šikaniranje, vredjanje i psovke! Pa makar se zvala i nesrećna Maca Diskrecija, Senada iz Tuzle, na privremenom boravku u beogradskim zatvorima i rijalitijima! Pošto joj se bliži kraj boravka u Zadruzi, očajnički želi da ima prijavljen stalni boravak na beogradskoj adresi, pa makar to bilo u romskoj porodici Marinković, kod baba Mice, u Železniku... Očaj gura na svašta! A Maca Diskrecija je baš u očaju!

  • Delije Čikago

    10. januar 2018 | 14:54

    Čiste traume iz teškog detinjstva ove devojke koja nije imala ljubav roditelja i grebe za malo nežnosti...tužno zaista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA