Posle skandala sa porukama, Sloba i Luna završili u krevetu, a usred akcije ih je Saška prekinula... dva puta! (VIDEO)

Taman kada su se Sloba i Luna "zagrejali" pojavila se Saška

  • 21

Izgleda da Slobu i Lunu nije previše pogodio sinoćni skandal kada je otkriveno da je Sloba razmenjivao poruke sa maloletnom devojkom, i Radanović i Đoganijeva su bili u krevetskoj akciji.

Jesam se dopisivao, pa šta sad?! Sloba priznao Luni da jeste slao poruke drugim devojkama, a onda je izneo nepoznate detalje (VIDEO)

Da sve bude zanimljivije, taman kada su se Sloba i Luna "zagrejali", prekinula ih je Saška koja je prošla pored njihovog kreveta, a nekoliko sekundi kasnije evo ponovo Karanove, koja je usput prilično nezainteresovano bacila pogled na njih dvoje i produžila svojim putem.

A Sloba i Luna su nastavili sa akcijom.

Sloba i Luna u krevetskoj akciji:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    16. januar 2018 | 19:33

    Najveca dva bestidnika koje sam videla u zivotu al neka sve se vraca sve se placa....

  • Dejan

    16. januar 2018 | 19:22

    Bruka...Bruka...Bruka... Sramota...Sramota...

  • Daki

    16. januar 2018 | 22:12

    Realno, njih dvoje zasluzuju jedno drugo. Nista ja tu ne bih menjala. Kija zasluzuje boljeg muskarca pored sebe. Svi izvrcu cinjenice, ali to sto je on njoj uradio je izdaja i javno ponizenje. Ako nije bio srecan pored nje mogao je u svakom trenutku da je ostavi, a ne da se “bori” za opstanak njihove veze troseci njene pare. Ne dao bog nikom ovakvom muskarca u zivotu (osim Luni), on ce i nju izdati cim se ponovo zaljubi. Njoj vidim ne smeta sto on muva devojke dok je u vezi. Super. Svima lepo. Kiji zelim svu srecu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA